Pasiunea pentru porțelan reunește două mărci premium, recunoscute global, ambele caracterizate prin inovație permanentă și design premium: Maison Christian Lacroix și Vista Alegre. Această colaborare a dus la realizarea a peste zece noi modele de articole pentru masă și cadouri și, de asemenea, a creat primul set de lux Vista Alegre, dezvoltat în parteneriat cu un brandul haute couture. 

Comunicat de presă

Colecția „Fête Vos Jeux”, realizată de Vista Alegre, îmbină eleganța unui material nobil ca porțelanul cu poezia modelelor romantice cu decorații florale și combinații inedite de culori.

Colecția „Féte Vos Jeux” este compusă din 5 piese: jocul de zaruri, jocul de memorie, jocul domino, set de cești și farfurii și set de farfurii pentru desert.

„Les Dés Amoureux”, „Le Domino Romantique” și „Le Jeu de Mémoire/Blind Date” pot fi folosite nu doar ca jocuri, ci pot servi și ca mini-vaze, suporturi pentru cuțite sau suporturi pentru farfurii, oferind o notă veselă mesei. Colecția este completată de frumoase farfurii octogonale pentru desert și cești de cafea. Un joc dublu care va fi o încântare de împărtășit!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Casa Christian Lacroix a fost fondată în 1987 de grupul LVMH. Brandul a prezentat întotdeauna linii de couture foarte apreciate, care au evidențiat modele elaborate cu o abundență fermecătoare de culori. Lacroix avea să devină în curând o referință internațională în lumea modei, fiind deseori opțiuna unor personalități din lumea muzicii și a filmului precum Nicole Kidman, Madonna, Helen Mirren, Julianne Moore și Uma Thurman. În prezent rolul de director de creație al casei a fost luat de Sacha Walckhoff, a cărui asociere îndelungată cu legenda modei Christian Lacroix a început în 1992 și a continuat în cea mai mare parte a celor două decenii care au urmat, cu interludii creând colecții de îmbrăcăminte pentru bărbați, femei și accesorii pentru Kenzo și Michel Klein. Mandatul său ca succesor ales personal de Lacroix a culminat cu numirea sa în postul de director de creație în 2010, de la care a condus o expansiune ambițioasă a mărcii Lacroix în noi domenii de design de stil de viață și decor.

Sub direcția creativă a lui Sacha Walckhoff, din 2010, brandul a lansat o serie de colecții uimitoare pentru casă. Surprinzătoare, veselă și plină de culoare, oferta diversă a Maison Christian Lacroix include în prezent țesături și accesorii pentru casă create alături de Designers Guild, o gamă de panouri decorative din lemn, în colaborare cu Marotte, o linie de articole de papetărie fabricate de Libretto, din New York și chiar și o selecție de lumânări parfumate în colaborare cu Welton în Londra. Prin extinderea globală a joie de vivre, Christian Lacroix continuă să își mențină reputația, oferind o gamă largă de produse fashion și lifestyle. În toate colecțiile, Sacha Walckhoff reinventează temele și motivele caracteristice casei Lacroix, atrăgând noi admiratori de fiecare dată.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri