18 Noiembrie 2022 publicat în Noutati 2 share-uri

Noria Anis, brandul românesc de haine premium daywear și cocktail anunţă lansarea noii colecţii de toamnă-iarnă – „ Socialite”, definită de un stil vestimentar clasic pentru ţinutele de zi şi glamour lipsit de efort pentru seară.

Comunicat de presă

Colecția „Socialite” spune povestea unei femei ce inspiră prin oricare apariție o formă de feminitate și naturalețe, interpretate în propriul stil. Cu fiecare colecție nouă, designerul își propune să aducă un element de noutate, în line cu ADN-ul brandului, iar pentru sezonul sărbătorilor, a experimentat cu o țesătură din paiete păstrând aceleaşi siluete feminine.

Consider că o garderobă completă este formată din ținute ce pun în valoareidentitatea unica a purtatoarei. Pentru mesele de Crăciun în familie, propun o rochie petrecută, ce poate fi ușor accesorizată și pentru o ieșire în oraș. Pentru o întâlnire cu prietenii sau o vacanță la munte, recomand rochia din tricot, iar pentru evenimente mai formale, îndemn la o ţinută formată din paiete, mixată cu o textură lucioasă sau un material tricotat pentru un look mai relaxat”, declară Georgiana Roşca, Designer şi Fondator, Noria Anis.

Printre materialele folosite pentru realizarea colecţiei de toamnă-iarnă „ Socialite”, se regăsesc stofele din vâscoză și lână, iar pentru linia cocktail au fost alese materiale prețioase precum vâscoza satinată și paietele. Paleta cromatică include nuanţe saturate de fucsia şi mov, dar și clasicul negru cu un luciu discret pentru a evidenţia eleganța.

Colecţia aduce piese esenţiale pentru o garderobă funcţională precum rochia petrecută, un deux pièces format dintr-o rochie și un sacou ce pot fi accesorizate și separat, iar ca element de noutate, a fost introdusă rochia tricot – o piesă de bază în sezonul rece.

Pentru linia cocktail au fost utilizate texturi prețioase şi materialele precum satinul, vâscoza jacquard.

Piesa vedetă a sezonului este rochia cu fundă, care îmbină un bust din satin cu fundă drapată și o fustă din paiete. În aceeasi grupă creativă, se regăsește și o rochie-sacou din stofă cu o fundă la spate supradimensionată din satin, care se poate detaşa.

Colectia “Socialite” aduce în prim plan modele clasice, cu detalii feminine, acestea putând fi stilizate pentru numeroase ocazii.

De aceea, în fiecare colecție Noria Anis, vom regăsi piese esențiale reinterpretate. Elementele surpriză precum fundele sau texturile din paiete conturează o siluetă clasică şi oferă libertate femeilor să își exprime feminitatea în modul lor propriu.

Noile piese Noria Anis din colecţia „Socialite” sunt disponibile online pe https://noriaanis.ro, în showroom-ul din zona Cotroceni, str. Nicolae Turnescu 15, dar și în magazinele partenere.

Despre Noria Anis

Femeia care poartă Noria Anis decide achiziția nu doar din punct de vedere estetic, pune pe primul loc calitatea versus cantitate, se gândește la impactul pe care îl are achiziția respectivă și știe ce implică un produs lucrat cu atenție la detalii. Piesele Noria Anis prezintă o estetică atemporală, silueta feminină și croiuri impecabile. Esenţa brandului Noria Anis este de a susține și de a încuraja femeile să fie încrezătoare în forța lor feminină. Noria Anis este brandul românesc de haine premium daywear și cocktail, care a fost lansat de Georgiana Roşca în anul 2019, în luna mai, odată cu prima colecție. Pentru detalii, vă rugăm accesaţi https://noriaanis.ro şi pe facebook şi instagram

#NoriaAnis #Socialite #FW22NoriaAnis


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri