Farmec, producător român de cosmetice inaugurează un nou magazin Gerovital în București, în centrul comercial Mega Mall. Deschiderea unității răspunde cererii în creștere venite din partea consumatorilor și a interesului sporit al acestora față de experiența oferită de magazinele de brand.

Comunicat de presă

Situat în centrul comercial Mega Mall din București, pe Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5, noul magazin Gerovital are o suprafață totală de 42 de metri pătrați și oferă o experiență de shopping completă, de la consiliere și recomandări personalizate de produse și ritualuri de îngrijire, până la servicii gratuite de împachetare a cadourilor, sesiuni de machiaj, dermoanaliza tenului sau cardul de fidelitate.

Pe lângă oferta foarte generoasă de produse cosmetice de îngrijire a tenului, părului și corpului, din gamele îndrăgitelor branduri Gerovital și Aslavital, în cadrul magazinului se găsesc și produse din gama de cosmetică decorativă - Gerovital Beauty.

„Magazinele proprii Farmec și Gerovital reprezintă unul dintre cele mai importante puncte de interacțiune a consumatorilor noștri cu cele peste 30 de game și sute de produse din portofoliul extins al companiei. Acesta este spațiul în care pot testa produse noi, pot descoperi în premieră noile lansări, pot beneficia de consultanță specializată și pot recicla ambalajele produselor din portofoliu prin campania de responsabilitate socială «Ai grijă de natură așa cum ai grijă de tine», derulată în toate magazinele de brand din țară”, a declarat Andra Șumandea, Specialist Marketing Farmec.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri