TEZYO își propune să fie în continuare brandul care te încurajează să realizezi tot ce-ți propui. Brandul oferă clienților inspirație în descoperirea propriului stil și libertate de exprimare în afișarea acestuia și vine în întâmpinarea acestora cu o colecție inovatoare toamnă-iarnă de încălțăminte și accesorii pentru toate stilurile. 

Comunicat de presă

FII TU PRIMUL PAS devine astfel mai mult decât un concept al campaniei, un statement prin care brandul vrea să arate cum se raportează publicul la propriul stil, care îl influențează și cum se manifestă acesta în viața de zi cu zi. În acest sezon, se poartă curajul de a purta ce îți place, libertatea și autenticitatea, iar selecția din magazinele Tezyo este generoasă și variată. Colecția de toamnă-iarnă aduce în prim plan modelele casual și sport ale renumitelor branduri Geox, Epica, Gryxx, Pepe Jeans, Hugo Boss, Skechers, de care avem nevoie în sezonul de toamnă. Precum si o selecția de ghete, botine și cizme ale brandurilor: Aldo, Epica, Otter, Le Colonel şi multe altele, care se remarcă prin calitate, confort și diversitate stilistică.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Mai mult decat atat, colecția propune o varietate de accesorii si articole de marochinarie care abordează variante actualizate ale unor piese clasice, cu accente moderne și cool.

Mereu atenți la tendințele momentului, din selecția multibrandului TEZYO nu lipsesc interpretări are celor mai puternice influențe stilistice, precum platformele, tocurile neconvenționale sau reinterpretări ale unor piese clasice. Extrem de utile în acest sezon sunt ghetele și clasicii mocasini. Botinele cu tocuri joase, forme arhitecturale sau inserții de lanțuri, alături de tocurile cui, domină selecția acestei toamne.

Influențele urbane în moda de zi cu zi se văd cel mai bine în selecția de pantofi sport, în continuare una dintre cele mai populare alegeri în rândul clienților TEZYO. Selecția de pantofi sport abordează stiluri îndrăznețe, platforme neconvenționale, blocuri de culoare și texturi surprinzătoare.

Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Este timpul să renunți la a te mai încrede în vorbele goale! Urmărește faptele celor din jur Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun!

Modelele de încălțăminte dedicate bărbaților surprind perfect nevoile specifice sezonului, însă și cele mai importante trenduri din moda masculină a momentului. De la variante elegante care se remarcă prin detalii fine și materiale premium, reprezentate de modelele brandurilor: Le Colonel, Otter, Armani Exchage, Clarks sau Geox, mult râvnitele modele sport unde în evidență ies propunerile neconvenționale de la GRYXX, Le Coq Sportif sau Skechers. Selecția dedicată publicului masculin este una completă și variată.

Accesoriile vin să întregească oferta dedicată sezonului de toamnă-iarnă, iar brandurile se întrec în cele mai creative modele. Fie că vorbim de gentile miniaturale cu detalii colorate, vesele de la Aldo sau Desigual, despre modelele mai sobre, monocrome de la Epica și Maria Galanti sau rucsacii și încăpătoarele genți tip shopper, toate accesoriile vin în mărimi variate și o gamă accesibilă de culori și stiluri.

Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine! Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Gama Tezyo de articole pentru noul sezon toamnă - iarnă 2022, îți oferă numeroase opțiuni. Piese cheie în nuanțele pamântului, cu diferite texturi, la modă, vor oferi outfiturilor tale un aer cool și fresh.

Descoperă noua colecție și vezi ce stil ți se potrivește cel mai bine în magazinele Tezyo din toată țara sau online pe tezyo.ro.

***

Despre TEZYO

Magazinul multibrand TEZYO oferă o selecție de branduri internaționale, precum Geox, Image, Epica, Aldo, Clarks, Otter, Le Colonel, Camper, Gryxx, Pepe Jeans, Cromia, Skechers, Hugo Boss, Le Coq Sportif, Armani, Liu Jo, Desigual, Kat Maconie etc.

În România, TEZYO este parte a grupului Otter Distribution și este prezent in majoritate oraselor din tara cu 34 de magazine.

Acestea se găsesc în cele mai importante complexe comerciale: București (Băneasa Shopping City, Plaza Romania, Mall Vitan, AFI Palace Cotroceni, Promenada, Mega Mall, Park Lake, Sun Plaza, Feeria Baneasa), Iași (Palas Shopping Mall), Constanța (City Park Mall, VIVO!, Tom), Timișoara (Shopping City și Iulius Mall), Baia Mare (Vivo!), Brașov (Coresi Shopping Resort și Afi Brasov), Bacău (Arena Mall), Cluj Napoca (Iulius Mall și VIVO!), Galați (Shopping City), Pitești (VIVO! Pitești Shopping Center), Ploiești (Ploiești Shopping City), Suceava (Shopping City), Arad (Atrium Center), Brăila (Tezyo), Craiova (Electroputere Parc), Focșani (Focsani Mall), Oradea (Tezyo), Râmnicu Vâlcea (River Plaza), Satu Mare (Shopping City), Sibiu (Shopping City), Târgu Mureș (Shopping City).

Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele Cum să alegi componente pentru baia ta

Pentru mai multe informații, accesați:

http://www.tezyo.ro/

https://www.facebook.com/tezyoshoes/

https://www.instagram.com/tezyo_shoes/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri