Everyday Style & Trusted Value

Comunicat de presă

M&S este destinația ta de încredere atunci când vrei să îți alegi lenjerie intimă în această toamnă. Datorită serviciului BraFit, beneficiezi de consiliere specializată pentru a-ți alege sutienul potrivit siluetei și stilului tău. În plus, gamele de lenjerie intimă Marks & Spencer au fost create cu scopul de a pune în valoare silueta feminină și pentru confort pe tot parcursul anului, indiferent de ocazie.

Multe femei își doresc un sutien mai confortabil și îmbrățișează încrederea nou găsită pe care o oferă o lenjerie corect aleasă. Fie că ești în căutarea unui sutien pentru o ocazie specială, unde alegi să porți o rochie elegantă, fie că ai de gând să practici diferite activități sportive sau să te relaxezi la o plimbare, Marks & Spencer îți propune o gamă extinsă de sutiene pentru care poți opta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Editura Publisol lansează “Patru decenii în serviciul Casei Regale a României Memorii 1898-1940”, de Eugeniu Arthur Buhman Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Marks & Spencer este destinația perfectă pentru alegerea lenjeriei, iar cele mai recente colecții oferă o gamă uimitoare de piese de înaltă calitate, printre care enumerăm: primul sutien, sutiene sport, sutiene pentru alăptare și game post-chirurgicale. Cele mai recente colecții oferă o varietate de piese care se concentrează pe stil, confort, incluziune și inovație.

În ceea ce privește serviciul BraFit, experții noștri îți vor oferi cele mai bune sfaturi pentru a-ți alege un sutien potrivit siluetei tale și, de asemenea, îți pot recomanda ce tip de sutien să porți în funcție de stil și ocazie, astfel încât să te simți încrezătoare în tine și corpul tău.

Cum să alegi sutienul potrivit:

  • Verifică-ți dimensiunile din zona bustului în mod regulat pentru a te asigura că porți mărimea potrivită – când timpul este o problemă, ghidul online de măsurare M & S este disponibil pe site;
  • Cel mai bun mod prin care poți afla mărimea corectă este să ridici mâinile pe lângă corp și, astfel, dacă sutienul își menține poziția, înseamnă că este mărimea potrivită pentru silueta ta;
  • Repetă măsurătorile la fiecare șase până la douăsprezece luni, deoarece forma corpului se poate schimba în mod regulat și un sutien bine ajustat te poate ajuta la postură și îți poate da încredere;
  • Cel mai important suport al sutienului este oferit de bandă;
  • Indiferent dacă alegi să porți un sutien bralette, un sutien sport din gama Goodmove, unul din colecția de zi sau unul din colecția Boutique, prioritatea noastră va fi întotdeauna să ne asigurăm că beneficiezi de mărimea corectă, de stilul potrivit și de confort.
Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Vouchere noi pentru români. Cui va acorda Comisia Europeană 4.000 de lei, în a doua jumătate a anului Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri