Peste o tonă de haine și peste 400 de ghiozdane complet echipate cu rechizite, în prima etapă a campaniei ,,Școala fără pauză” derulată de Băneasa Shopping City și Asociația Banca de Bine

Prima etapă a campaniei „Școala fără pauză”, desfășurată de Băneasa Shopping City și Asociația Banca de Bine s-a încheiat cu peste o tonă de haine si rechizite colectate în prima lună de donații.

Comunicat de presă

În “Back to School”, prima etapă a campaniei „Școala fără pauză”, peste 400 de ghiozdane complet echipate cu rechizite au plecat către copiii din mediile defavorizate. Astfel, pe parcursul primei luni a campaniei, pentru toți consumatorii care au făcut cumpărături în cadrul Băneasa Shopping City și au înscris bonul de cumpărături pe site-ul www.baneasa.ro, centrul comercial a donat câte un ghiozdan complet echipat copiilor din comunitățile nevoiașe.

Totodată, la punctul de colectare s-au strâns în aceeași perioadă aproximativ o tonă de articole de îmbrăcăminte potrivite copiilor cu vârste între 5 – 18 ani. Donațiile vor trece prin procesul de igienizare în cadrul curățătoriei ecologice Ecoclean, partener și în această ediție „Școala fără pauză”.

În plus, la punctul de colectare donațiile au însumat și jucării și rechizite școlare pentru aproximativ peste 100 de copii, iar acestea vor fi transportate de către Asociația Banca de Bine în comunitățile incluse în campanie.

Campania „Școala fără pauză” continuă până pe 24 decembrie, când vizitatorii centrului comercial pot aduce la punctul de colectare din parcarea exterioară a Băneasa Shopping City lucrurile necesare pentru ca elevii din județele Teleorman, Giurgiu, Prahova, Ialomița, Suceava și Maramureș să poată continua să meargă la școala și în acest an.

„Școala fără pauză” este o inițiativă care contribuie la prevenirea abandonului școlar prin donații de haine, încălțăminte, rechizite și echipamente IT&C destinate copiilor din medii defavorizate.

Centrul de colectare amplasat în parcarea exterioară a centrului comercial este deschis până pe 24 decembrie, de joi până duminică, în intervalul 12:00 – 20:00.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri