DESCOPERĂ “PORTRETELE UNEI NOI GENERAȚII”, CEA MAI RECENTĂ CAMPANIE ZALANDO DESIGNER, INSPIRATĂ DE VIZIUNEA UNUI COLECTIV CREATIV INEDIT

Zalando, una dintre platformele importante de fashion și lifestyle din Europa, lansează cea mai recentă campanie, “Portretele unei noi generații”. Campania prezintă lookuri noi de sezon din selecția Zalando Designer, în viziunea unică a unui grup de prieteni creativi din industria fashion.

Comunicat de presă

Noua colaborare aduce la viață idei inedite și ținute avantgardiste ce oferă inspirație. Stylistul parizian Edem Dossou, își invită prieteni apropiați, printre care fotograful Justin French, consultanta fashion Laurence Kleinknecht, directorul de casting și DJ-ul Dourane și cântăreața și modelul Melissa Bon, să-și împărtășească stilurile unice, prin intermediul celei mai noi colecții Zalando Designer. Această nouă generație fashion este surprinsă în cadrul unui album foto clasic, prezentând lookuri create cu piese ce aparțin unor importante branduri de designer disponibile acum pe Zalando, printre care: 3.1 Phillip Lim, A.W.A.K.E. MODE, Bally, Christopher Kane, GCDS, MM6 Maison Margiela, Marni, MOSCHINO, Paco Rabanne, Proenza Schouler, Rokh și Vivienne Westwood.

Campania include portrete individuale și imagini de grup realizate de fotograful Justin French, avându-l ca stilist pe Edem Dossou și produse de Kitten Productions. Aceasta va rula pe canalele proprii Zalando, cum ar fi site-ul sau paginile de social media, între 19 septembrie și 2 octombrie 2022.

Zalando Designer este o destinație pentru inspirație în fashion de lux, unde clienții pot descoperi și achiziționa produse ale unor branduri recunoscute, dar și recent lansate. Printre mărcile oferite se numără Missoni, Erdem, GCDS, David Koma, Staud, 032C, Mansur Gavriel, MM6 dar și Victoria Beckham, Proenza Schouler și Roksanda. Zalando Designer își propune să fie platforma preferată atât a clienților, cât a brandurilor, susținând diversitatea, incluziunea și sustenabilitatea.

Participanții la campanie despre propriul stil

Edem Dossou, Stilist & personaj principal

  • “Nu am un stil extraordinar, am prieteni extraordinari! Cel mai bun sfat pe care mi l-a dat tatăl meu a fost următorul: imită ceea ce este bun la alții. Nu mi-a fost niciodată rușine să fac asta.”
  • “Și când vine vorba de fashion, stilul meu este inspirat de diversitate și creativitate, și de oamenii pe care am norocul să îi cunosc.”

Justin French, Fotograf

  • “Prietenii mei mă inspiră prin grija, dragostea și sinceritatea lor.”

Dourane, Director de casting, model, DJ

  • “Stilul meu de zi cu zi este, în general, inspirat de oamenii pe care îi văd, necunoscuții de pe stradă, prieteni, familie… Practic, orice îmi surprinde privirea.”
  • “Îmi place să-mi rafinez stilul, păstrându-l autentic.”
  • “Dacă ar trebui să-mi rezum stilul la un cuvânt, acesta ar fi Flexitarian!”

Melissa Bon, Model & cântăreață

  • Un stil natural și ușor de creat combină piese clasice, care îți vin bine și sunt realizate din materiale de calitate.”

Laurence Kleinknecht, Specialist în comunicare, consulting și PR

  • “Sunt conectată la mine întotdeauna și știu ce îmi stă bine.”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri