FILMUL CONCERTULUI “BTS: PERMISSION TO DANCE ON STAGE – LA” ȘI UN FRAGMENT DIN NOUL SERIAL “ANDOR”. Cele două producții completează lista de premiere de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, Star și multe altele! 

Comunicat de presă

Cu ocazia Disney+ Day, ajung în premieră pe platforma de streaming Disney+ filmul concertului electrizant al superstarurilor de la 21st century, "BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE - LA" și un fragment al serialului original Disney+ "Andor" de la Lucasfilm.

“BTS: PERMISSION TO DANCE ON STAGE – LA” prezintă spectacolul live al concertului BTS care a avut loc pe stadionul SoFi din Los Angeles la sfârșitul anului 2021 (27-28 noiembrie și 1-2 decembrie). Filmul concertului se concentrează pe prestațiile de pe scenă și include interpretări ale hiturilor trupei nominalizate la GRAMMY®, "Dynamite", "Butter" și "Permission to Dance". BTS, acronim pentru Bangtan Sonyeondan sau "Beyond the Scene", este o trupă de băieți din Coreea de Sud care a cucerit inimile a milioane de fani din întreaga lume încă de la debutul lor din iunie 2013.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald

BTS îi are în componență pe RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V și Jung Kook. Filmul este produs de HYBE, o producție Den of Thieves, în colaborare cu Borderless Films.

Urmând să se lanseze pe 21 septembrie cu o premieră de trei episoade, serialul "Andor" explorează o nouă perspectivă din galaxia Star Wars, concentrându-se pe călătoria lui Cassian Andor pentru a descoperi cum poate să schimbe lucrurile. Serialul prezintă povestea rebeliunii izbucnite împotriva Imperiului și modul în care oamenii și planetele au fost implicate. Este o epocă plină de pericole, înșelăciuni și intrigi, în care Cassian va porni pe drumul care este destinat să-l transforme într-un erou rebel.

Diego Luna revine în rolul lui Cassian Andor, alăturându-se distribuției formată din Genevieve O'Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller și Fiona Shaw. Producătorii executivi sunt Kathleen Kennedy, Tony Gilroy, Sanne Wohlenberg, Diego Luna și Michelle Rejwan. Tony Gilroy este, de asemenea, creator și showrunner.

Disney+ Day aduce premiere globale mult așteptate de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star. Printre noile titluri se numără: „Thor: Iubire și Tunete”, „Pinocchio”, un nou episode din seria „She-Hulk, Avocata Apărării”, „Mike”, „Mașini la drum”, „Pământ necunoscut”, „Assembled: Realizarea filmului Thor: Iubire și Tunete” , „Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi”, „Devenind Adult”, „Aventurile epice ale lui Bertie Gregory”, „Sezonul Nunților” și un nou scurtmetraj Familia Simpson, „Bun-venit în Club!”.

Până pe 20 septembrie la ora 9:59 (dimineața), abonații noi și cei care își reînoiesc abonamentele se pot bucura de o lună de Disney+ la prețul de 6,99 de lei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri