Rutina de îngrijire pentru controlarea gradului de sebum de pe scalp și coafură

Comunicat de presă

Multe, din ce în ce mai multe femei se confruntă cu un scalp dezechilibrat și cu un păr care se îngrașă repede și foarte repede după spălare. Dacă și tu ai aceleași bătăi de cap, atunci iată ce rutină de îngrijire poți pune în practică.

Conform stiliștilor Londa Professional, cea mai sigura metodă prin care poți scăpa de această problem este să îți alegi mai cu atenție produsele de îngrijire. ”Ai nevoie de un șampon și un conditioner, special create pentru părul gras și pentru scalpul sensibil”, ne explică Vali Sava, stilist Londa Professional.

Îngrășarea părului apare ca urmare a secretarii de sebum în exces, care la rândul ei are trei cauze: 1.Dezechilibrul glandele sebacee

2 Prea puține fire de păr, dar și prea rare, care să poată absorbi sebumul.

3. Transpirația excesivă în zona capului.

Stilistul Vali Sava ne indică câțiva pași de care să ținem cont atunci când ne reorganizăm rutina de îngrijire a părului gras.

  1. “Prima și cea mai importantă etapă este sa îți alegi șamponul potrivit. Cel mai potrivit este un produs pe bază de mentol și uleiuri naturale, precum uleiul de jojoba. Mentolul are proprietăți antiseptice si de calmare, iar jojoba este cunoscută pentru calitățile sale de echilibrare a nivelului de umiditate din păr. Sugestia noastră este să încearci șamponul Purifying de la Londa Professional. Și, ulterior, nu te stresa! Îți poți spăla părul cît de des este necesar, mai ales dacă îl clătești extrem de bine la final, punctează stilistul.

Nu e nevoie să îți faci griji în privința frecvenței operațiunii de spălare atâta vreme cât utilizezi un produs adecvat. Acum, credem că știi deja că, spalatul des nu stimulează în niciun fel secreția suplimentară de sebum.

• Pasul doi: evită folosirea în exces a produselor de styling și optează mai degrabă pentru produse cu formulă ușoară, care nu încarcă părul cum ar fi Protect It. Totodată nu uita: nu este recomandat să folosești zilnic produsele de styling. Spuma și fixativul absorb excesul de sebum

• Pasul trei: în timpul operațiunii de spălare, masează-ți scalpul cu mișcări blânde, care sa nu agreseze pielea și care să stimuleze și mai mult secreția de sebum.

•Pasul patru: alege un pieptene cu dinți rari în locul periilor de coafat. Un alt detaliu foarte important este igiena periilor și a piepetenilor, pe care e necesar să le speli după fiecare utilizare. De ce? Pentru ca grăsimea de pe pieptene si perie să nu ajungă din nou pe păr, îngrăsându-l suplimentar.

Succes și un păr frumos!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri