Evadează în senzualitatea hipnotică a Orientului Mijlociu cu noul Far Away Splendoria de la AVON

Comunicat de presă

Cu note de oud alb, aroma supranumită și aurul Orientului, noul parfum reprezintă o interpretare modernă și mai strălucitoare a aurului lichid din parfumeria Orientului Mijlociu.

În timp ce oudul tradițional este considerat dark și masculin, Avon a creat o aromă proaspătă cu oud alb, mai feminină și senzuală pentru Far Away Splendoria.

Inspirat de tărâmurile aurii și de senzualitatea hipnotică a florilor arabe, acest parfum a fost creat de un trio de parfumieri de renume pentru expertiza lor din Orientul Mijlociu: Nelly Hachem-Ruiz, Nicolas Beaulieu and Julien Rasquinet.

În cadrul unui studiu realizat pe nevăzute[1], realizat cu sute de iubitoare de parfumuri, 9 din 10 femei au ales Far Away Splendoria, în locul unui parfum de lux în valoare de peste 1200 lei.

Studiul a fost realizat în Marea Britanie pe 211 participante, și ulterior a fost replicat și în România, reconfirmând rezultatul obținut internațional.

Aroma are la bază un buchet de gardenii, cu note de prună neagră și portocală, alături de un acord de oud alb și vanilie cremoasă.

Un parfum sofisticat și luxuriant, Far Away este ca o evadare fascinantă în splendoarea peisajelor din Orientul Mijlociu.

Experimentează splendoarea la un alt nivel și frumusețea la un preț irezistibil, cu Far Away Splendoria, disponibil pe www.avon.ro


[1] Pe baza unui studiu de consum de testare pe nevăzute, cu 211 participante, realizat în aprilie 2022, în Marea Britanie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri