Paloma Elsesser, supermodel și susținătoare a acceptării necondiționate a corpului, îi are alături pe sora sa Ama, actriță și model, dar și alte nume internaționale cunoscute printre care DJ-ul Wolfram, modelul Dylan Hasselbaink și muzicianul Noah Levi.

Comunicat de presă

Zalando, una dintre platformele importante de fashion și lifestyle din Europa, lansează cea mai recentă campanie, “Stilul tău, momentul tău”. Campania prezintă câteva dintre ținutele must have disponibile pe Zalando toamna aceasta, și sărbătorește “momentele personale de stil” trăite cu bucurie.

Distribuția videoclipului o are în centrul atenției pe supermodelul Paloma Elsesser, susținătoare a acceptării necondiționate a corpului, dar și a conștientizării importanței sănătății mentale, ce prezintă cele mai noi outfituri de sezon. Alături de Paloma, în cadrul campaniei apare și sora sa, modelul Ama Elsesser, iar spotul video îi are ca protagoniști pe DJ-ul și modelul austriac Wolfram, modelul olandez Dylan Hasselbaink, muzicianul german Noah Levi și actrița spaniolă Hajar Brown.

Videoclipul prezintă scene scurte din viața cotidiană, în care sunt surprinse “momente personale de stil”, ce își propun să arate felul în care hainele pe care le purtăm pot fi o sursă de bucurie, motivație și împlinire în viața de zi cu zi. Campania a fost filmată de renumitul editor și regizor londonez Isaac Lock, iar imaginile au fost surprinse de fotograful german Jonas Unger. Stylingul a fost realizat de actrița și creatoarea de costume Tereza Ortiz.

Ralph Rijks, VP Regional Marketing spune despre lansare: “Cea mai recentă campanie a noastră este o invitație să te bucuri de Stilul tău, momentul tău, apelând la oufiturile nelimitate pe care le poți găsi sezonul acesta pe Zalando. Fie că vorbim despre o plimbare în parc, o întâlnire cu prietenii sau o noapte petrecută în oraș, sperăm că această campanie îi va inspira pe oameni să se exprime liber și să trăiască momente de stil care le aduc bucurie.”

Noua colecție Toamnă/Iarnă este acum disponibilă în magazinul online Zalando, pe www.zalando.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri