Programul de stagii de vară "Nestlé Summer's Cool" pentru studenții absolvenți, masteranzi și cei care și-au finalizat recent studiile, a avut loc pe piața Nestlé sud-est europeană pentru al treilea an consecutiv. Pe parcursul programului de internship online, plătit, de trei săptămâni, participanții au învățat și au exersat latura practică a business-ului modern.

CP

Prin inițiativa globală pentru tineret, Nestlé se angajează să ofere studenților din întreaga lume, printre altele, experiențe diferite prin cursuri și ateliere în spațiul digital, toate acestea pentru a oferi educație suplimentară și sprijin pe parcursul carierei tinerilor.

"Anul acesta, nu mai puțin de 42 de studenți din patru țări ale regiunii din care facem parte au avut ocazia să obțină cunoștințe în lumea reală a afacerilor. Încă o dată s-a dovedit că generațiile tinere sunt capabile să răspundă provocărilor de afaceri, că sunt liderii și inovatorii viitorului. Este necesar să se investească în educația lor, să-i pregătim pentru provocările de la locul de muncă și să-și direcționeze creativitatea, productivitatea și motivația în cel mai bun mod posibil. Compania noastră pledează de ani de zile pentru o educație promptă și de calitate, de aceea 79% dintre angajații noștri au sub 40* de ani", a declarat Loredana Gîlmeanu, South East Market HR Business Partner & Country Lead Nestlé România.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Cu sprijinul a aproximativ 40 de experți și lectori din cadrul companiei Nestlé, studenții au participat la sistemul de învățământ prin lucrări de studii de caz și prelegeri pe domenii cheie ale lumii moderne de afaceri, inclusiv marketing, vânzări, finanțe, relații publice, logistică și cerere și ofertă. Pentru a face schimb de experiență și a dezvolta inteligența socială și emoțională, gândirea critică, leadershipul și abilitățile de comunicare, participanții la programul Nestlé Summers Cool au colaborat într-un mediu internațional și au trecut printr-o experiență de afaceri unică, multiculturală.

Studenți din Serbia, Croația, România și Bulgaria au trecut prin program anul acesta, iar un total de 84 de studenți au participat până acum la Nestlé Summers Cool. Acest program, alături de alte proiecte implementate în cadrul inițiativei Nestlé Needs YOUth, încearcă, de asemenea, să reducă rata șomajului în rândul tinerilor, care a fost de până la 22% în decembrie 2021, în România, potrivit rezultatelor Eurostat.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Nestlé Global Alliance for YOUth

Programul Summer's Cool este unul dintre proiectele globale ale Alliance for Youth Nestlé fondat în 2019 împreună cu 20 de companii multinaționale. Deși obiectivul inițial al inițiativei a fost de a ajuta 6 milioane de tineri să-și îmbunătățească rata de ocupare a forței de muncă și competențele, Alianța a depășit toate așteptările și a sprijinit peste 10 milioane de tineri până în prezent.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri