Vară, soare, plajă, nisip, protecție solară, valuri… Vara este un sezon plin de clipe memorabile, însă după o zi petrecută în soarele puternic, pielea are nevoie de îngrijire blândă, care să o ajute să se refacă rapid.

CP

Doctor Fiterman creează produse dezvoltate sub rigori farmaceutice, în concordanță cu cele mai înalte standarde internaționale de calitate, iar gama IDEAL este perfectă de pus în bagajul de vacanță.

Șervețelele demachiante sunt un produs cosmetic cu o formulă specială, fără alcool, care ajută la îndepărtarea facilă a machiajului rezistent. De asemenea, calmează iritațiile, hidratează, restabilește pH-ul fiziologic al tenului.

Gelul purifiant de curățare Collagen&Elastina curăță delicat, fără a exfolia tenul, hidratează intens și calmează iritațiile. Conține agenți de curățare de origine naturală derivați din uleiul de cocos și are o textură non-grasă. Nu usucă pielea, nu perturbă echilibrul natural al tenului, ci îi reface elasticitatea și netezimea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Ideal Collagen+ Eye, cremă pentru conturul ochilor are o textură lejeră și nutritivă, penetrează rapid pielea, umple ridurile fine și diminuează cearcănele și pungile de sub ochi.

Mistul de corp Ideal Perfect Body are un pH apropiat de cel al pielii și ajută la revigorarea pielii. Catifelează și oferă o senzație plăcută de prospețime. Îmbogățit cu PREBIOTICE, ce stimulează apărarea naturală a pielii.

Pentru a afla mereu informații prețioase despre produsele Doctor Fiterman, te invităm să ne urmărești pe: https://www.facebook.com/DoctorFiterman

www.instagram.com/doctorfiterman


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri