Andreea Raicu anunță lansarea AMALIN, un brand premium, produs 100% local, dedicat femeii moderne care își cunoaște foarte bine stilul și crede în shopping sustenabil și conștient:  caută piese care să-i accentueze feminitatea, dar pe care să nu se vadă nevoită să le recicleze sezon după sezon, în funcție de trenduri.

Comunicat de presă

AMALIN este o continuare firească a evoluției business-ului Andreea Raicu, un brand cu identitate și greutate proprie, care se adresează unui public mai mare și pentru care sustenabilitatea este o preocupare permanentă. Producția locală în serii limitate, materialele naturale în proporție de 80%, design-ul minimalist și atemporal - toate aceste caracteristici fac din AMALIN un brand matur, cu o sensibilitate distinctivă.

Atunci când am creat AMALIN m-am gandit la ce își doresc femeile, la traducerea modernă a feminității și siluetelor feminine, la piesele semnătură care ar trebui să se regăsească în orice garderobă. Femeia care poartă AMALIN spune o poveste diferită prin fiecare ținută. Am vrut ca fiecare piesă vestimentară să fie purtabilă și confortabilă, dar să te și facă să visezi. ” – Andreea Raicu

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Asociația pastel și Carrefour România au oferit Pedale Salvatoare persoanelor cu dizabilități locomotorii RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil!

Liniile Ready to wear și Loungewear se remarcă prin croiuri minimaliste, texturi contrastante și o paletă de culori eclectică: de la tonuri tari - fucsia efervescent, verde lime, albastru electric - la pasteluri diafane - bejuri si nude-uri clasice si elegante. Feminitatea intrinsecă a tiparelor se remarcă prin atenția acordată unor detalii subtile, dar atât de importante în vocabularul stilistic al oricărei femei care vrea să-și pună în evidență lumina personală - umeri dezgoliți, funde, volane și talia accentuată cu cordon.

Intr-o lume a hainelor, AMALIN este esența feminității.

Feminitatea celor care își știu valoarea.

Feminitatea celor care nu se sfiesc să se arate așa cum sunt.

Feminitatea celor care și-au descoperit lumina personală.

„Mulți se vor întreba de ce AMALIN. AMALIN este numele meu, pe care l-am primit în timpul unei meditații dedicată mie. Amalin vorbește despre procesul meu de maturizare, este acea

Leagăn pentru toată copilăria

zonă de echilibru care vine din cunoașterea sinelui adevărat. Fără umbra din mine care m-a mânat în călătoria către sinele meu nu aș fi descoperit niciodată lumina, iar AMALIN, într-un mod similar, poartă în el ambele valențe ale puterii personale născute la întâlnirea dintre umbră și lumină.

În același fel, hainele AMALIN sunt rezultatul maturizării brandului Andreea Raicu, a unei transformări pe care o simțeam necesară de ceva timp. Prin numele lui, brandul AMALIN spune o poveste. Este povestea mea, a felului în care mi-am găsit chemarea, calea în viață în urma unei restructurări la nivel personal care a vizat femeia nedescoperită din mine, și în același timp spune povestea tuturor femeilor care, asemeni mie, își cunosc valoarea, își cunosc stilul, și sunt dispuse să facă alegeri conștiente care sa le pună în valoare feminitatea.”

- Andreea Raicu

Toate piesele AMALIN by Andreea Raicu sunt disponibile pe shop.andreearaicu.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri