Odată cu apariția sezonului cald, Levi's îți prezintă cele mai cool outfit-uri pentru festivalurile de muzică.

Comunicat de presă

Vara anului 2022 se remarcă prin liberă exprimare, dorință de reinventare și combinații îndrăznețe. Pe lângă temperaturile ridicate, își fac apariția și mult așteptatele festivaluri de muzică - ocazii perfecte pentru experimentarea tendințelor actuale.

Levi's a pregătit o serie de articole care reprezintă alegerea potrivită atunci când vine vorba de exprimarea stilului personal printr-un outfit fresh, cool dar și confortabil în același timp.

Și cum amintirile memorabile se creează începând cu look-uri emblematice, prima piesă care se face remarcată este perechea de pantaloni Shorts '501. Un model inspirat după clasicul '501 Original, varianta pantalonilor scurți păstrează aerul rebeliunii tinerești și capacitatea de a oferi oricui posibilitatea de auto-exprimare. Astfel, indiferent dacă îți dorești să porți niște cizme stil cowboy sau un top cu paiete atunci când îți asculți live artistul preferat, pantalonii Shorts '501 sunt gata să îți completeze outfit-ul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului Smiley se mută în America. Adevăratul motiv pentru care părăsește România

Un alt laitmotiv al acestei game de vară este prezența culorilor îndrăznețe. Purtate atât în combinații neobișnuite, cât și monocrom, acestea oferă în mod garantat un plus de stil și se pliază impecabil pe diversitatea ținutelor de festival. Descoperă o multitudine de articole de acest fel, două exemple fiind perechea de blugi '80 Mom Jeans într-un verde acaparator, ce are ca element principal bumbacul organic și un set compus dintr-o cămașă tip Camp Shirt și pantaloni scurți cu un imprimeu floral ce jonglează cu nuanțele de verde și portocaliu, oferind un aer exotic.

Nu în ultimul rând, Levi's oferă și o varietate de accesorii ce sunt menite să completeze ținutele sezonului estival - genți în stil tote bag cu print-uri grafice, încălțăminte ce are la bază tehnologia Ortholite, bucket hats sau borsete.

NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Vizitează levis.com și descoperă viitoarele look-uri pentru festivalurile la care vei participa!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri