Stilul lejer, croielile simple și culorile inspirate din urban sunt elementele care vor defini ținutele acestei veri.. Mai mult, pentru a fi complet în ton cu această tendință, sneakerșii sunt obligatorii.

Comunicat de presă

Ultima campanie epantofi.ro dezvăluie una dintre cele mai populare tendințe ale acestei veri, și anume, comoditatea stilului streetwear. Stilul lejer, croielile simple și culorile inspirate din urban sunt elementele care vor defini ținutele acestei veri.. Mai mult, pentru a fi complet în ton cu această tendință, sneakerșii sunt obligatorii.

Modelele de pe epantofi.ro sunt dovada clară a faptului că încălțămintea este la fel de importantă ca articolele vestimentare principale în ceea ce privește exprimarea personalității. Tocmai de aceea, suntem mai mult decât convinși că vei găsi sneakerși exact pe gustul tău. Vans este unul din brand-urile care reprezintă alegerea perfectă în materie de streetwear.

Teniși tip skater - vara aceasta este despre a te afișa în ținute lejere, largi, care nu îți limitează libertatea de mișcare. Modelul Old Skool ultra-flat, sau chiar low-top, sunt alegerea perfectă pentru zilele în care îți dorești să oferi personalitate ținutei tale, dar să fii confortabilă în același timp.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Jupiter în conjuncție cu Chiron –  o conjuncție rară care are loc o dată la 14-19 ani! Ceea ce putem fi, vom deveni! Răni care se închid (și se VINDECĂ) Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Luna Plină în Fecioară din 7 Martie 2023: vibrație vindecătoare, eliberatoare și echilibrantă

Dad sneakers - tenișii pe care îi poartă tații noștri reprezintă unul din cele mai purtate modele în acest sezon. Cu o talpă care e de o grosime modestă și inspirată din anii 90, perechea Varix WC creată de Vans, e încălțămintea care te introduce în centrul stilului streetwear și atrage toate privirile.

Colorblock - acest ultim model este un statement care te salvează în cadrul unor ocazii mai deosebite. Mai mult, e despre cum culorile pot fi îmbinate într-un mod care oferă uniformitate ținutei. Sk8-Hi vine într-o multitudine de nuanțe și imprimeuri, exprimând stilul inspirat din urban pe care Vans îl are de atât de mult timp.

”Sneakerșii prezenți în campanie sunt meniți să exprime modul în care oamenii se inspiră din mediul urban ce îi înconjoară zi de zi, de la street fashion-ul consacrat până la skaterii sau bikeri pe care îi vezi prin oraș.” - Emilia Kargol, Marketing Campaign Manager

De ce Martie 2023 va fi o perioadă marcantă pentru fiecare zodie în parte - timpul metamorfozei Saturn în Pești - primul eveniment cosmic de mare amploare din 2023: Au loc schimbări majore de energie, decontări karmice, manifestarea unor dorințe în realitate! 4 sfaturi utile pentru a avea o casă călduroasă și confortabilă iarna aceasta

Descoperă noile colecții de încălțăminte de la cele mai relevante branduri la un click distanță, pe epantofi.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri