Vara aceasta, noua campanie Kaufland România se desfășoară sub umbrela de comunicare „Vara asta e atât de bine să fii FRESH”.

Comunicat de presă

Campania „Vara asta e atât de bine să fii FRESH” este un manifest al promisiunii Kaufland pentru prospețime, calitate, prețuri avantajoase, varietate și cumpărături rapide. Și pentru că prospețimea merită sărbătorită, spotul campaniei include o abordare creativă asupra conceptului – o petrecere la raionul de legume-fructe din hipermarket, pe ritmurile piesei "Fresh" a lui Kool & The Gang.

Campania se desfășoară la nivel național și poate fi urmărită începând cu luna iunie pe toate mediile de comunicare principale, printre care și canalele oficiale de social media Kaufland România – Youtube, Facebook, Instagram și TikTok și pe TV.

Kaufland oferă clienților săi o selecție variată de fructe și legume proaspete, avantajoase ca raport calitate-preț. Hipermarketurile Kaufland sunt aprovizionate în fiecare dimineață cu produse proaspete, iar stocul de la raft este refăcut chiar și de mai multe ori pe parcursul unei zile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Kaufland lansează în exclusivitate o colecție vestimentară sustenabilă, cu fibre din alge marine Kaufland România lansează secțiunea ”Caruselul cu oferte”, de la partenerii Kaufland Card pentru utilizatorii Kaufland Card digital Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu

Din grijă față de mediu, Kaufland amintește cumpărătorilor că cea mai bună variantă de a cântări și transporta fructele și legumele rămâne saculețul reutilizabil din material textil, deoarece „Consumul excesiv de plastic dăunează grav comunității”.

Mai multe informații despre campania de vară puteți regăsi pe kaufland.ro/vara-fresh.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri