În noua sa colecție, „My Summer Story”, Pandora surprinde esența verii într-un stil efervescent, inspirat de călătorii pline de soare și aventuri la malul mării. Let’s go exploring!

Comunicat de presă

Noile accesorii de la Pandora încapsulează instantanee fermecătoare ale unor peisaje și sunete estivale. Adoptă o stare de spirit radiantă oriunde te afli, cu talismanele Pandora care te duc cu gândul la fructe și păduri tropicale sau simbolizează marea ori deșertul. Le poți integra în piese complexe, care evocă zgomotul oceanului și o plimbare la umbra palmierilor.

Fanele talismanelor Pandora sunt provocate să le mixeze ca suveniruri memorabile pe noile brățări din piele împletită sau popularele brelocuri din argint 925. Fiecare astfel de design vibrant este gândit pentru a spune povestea ta unică în această vară, așadar creează-ți propria versiune a paradisului estival în stilul Pandora, zi de zi.

În plus, noile talismane inspirate de valurile oceanului prezintă detalii vibrante din sticlă de Murano, în timp ce perlele din cultură de apă dulce în combinație cu țesătura albastră reprezintă alegerea supremă în materie de brățări în această vară.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poezia de colecție: Cele mai frumoase (și mai puțin cunoscute) Poezii Românești de Primăvară! Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

Unele piese ale noii colecții surprind păsările și animalele de la Tropice. Noul talisman Pandora care evocă un cameleon își schimbă culoarea în funcție de temperatură, asemenea reptilei tropicale din care se inspiră, iar talismanul care înfățișează un papagal, creat printr-o tehnică specială de emailare, te cucerește cu un spectru de culori tari, de la turcoaz la violet.

#MomentsWithPandora

#MySummerStory


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri