Brandul Jenny Fairy ține pasul cu ultimele tendințe, care pot fi descoperite în noua sa colecție capsulă Joyful Colors. Finisajul moale, cu pene, alături de culorile vibrante creează cel mai tare mix de modă pentru acest sezon!

Comunicat de presă

Accesoriile din pene s-au întors după ani de zile și domină podiumurile și străzile orașului în acest sezon. Elementul caracteristic al ținutelor de la Hollywood din anii 1920 se regăsește acum pe cămăși, jachete, topuri și pantaloni. Brandul Jenny Fairy, preferat de influențatorii polonezi și străini, este cu ochii pe tendințele actuale, iar în colecția Joyful Colors accesoriile cu pene sunt tușa finală de efect de la genți și sandale plate.

În această vară, penele sunt reinterpretate și le putem purta în orice moment al zilei, nu doar în context de petrecere. Designerii au introdus pene pentru ținutele de zi cu zi, acolo unde noile modele de la Jenny Fairy vor fi perfecte, adăugând elementul în tendințe chiar și celor mai simple ținute. Te gândești să optezi pentru pene pentru un eveniment special? Desigur că poți! Sezonul acesta se vor combina ideal cu un costum supradimensionat sau o rochie midi tip lenjerie intimă. Penele sunt iubite atât de fanii stilului extravagant și expresiv, cât și de adepții minimalismului, care caută varietate pentru ținute simple.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat Colecția Valentine`s Day 2023 de la Marks & Spencer Colecția capsulă Let’s Party de la Jenny Fairy

Colecția capsulă Joyful Colors de la Jenny Fairy oferă pene într-o ediție colorată, cea mai trendy combinație de modă a sezonului. Două modele de genți și sandale până la glezne pot fi găsite în cinci culori: clasic alb-negru, roz pastel, violet deschis și verde lime energizant.

Jen Azoulay, iubitoare de modă vintage autentică, a devenit vedeta campaniei. Influențatoarea, cunoscută sub pseudonimul Jen Wonders, locuiește în Los Angeles, unde a fost surprinsă cu accesoriile din colecția capsulă Joyful Colors în lumina strălucitoare a soarelui din California, de fotograful Stanislaw Boniecki.

Noua colecție Jenny Fairy este disponibilă în magazinele CCC, pe www.ccc.eu și în aplicație.

Fotografii: Stanislaw Boniecki

Model & styling: Jen Wonders

SNOW - colecția pentru sărbătorile de iarnă de la Waterdrop, în ediție limitată  Answear.LAB lansează colecția în ediție limitată SISTERHOOD Noria Anis lansează colecţia „Socialite”

Make-up & hair: Kris Jung

Asistent Fotograf: Alexis Sotomayor


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri