Din dorința de a împărtăși viziunea despre lux și artă, Casa de Bijuterii Malvensky, înfiinţată de către Malvina Cservenschi, a lansat două colecții realizate din aur, ambele fiind destinate iubitoarelor de stil, eleganță și tradiție.

Comunicat de presă

Colecția The Pearl este confecționată din perle naturale, de la cercei și brățări, până la inele sau accesorii de picior, toate acestea adresându-se celor care își doresc să îmbine stilul clasic cu cel modern, bijuteriile din această colecție oferind oricărei ținute un stil atemporal.

Cea de-a doua colecție, Marrakesh este alcătuită din bijuterii din aur alb, galben și roz, care aduc la viață elementele exotice al Orientului, concepute pentru a celebra energia feminină și tradiția specifică zonei. Un labirint de senzații și emoții, un sentiment exotic de aventură, ce aduce la viață esența acestei culturi unice bazate pe aromonie și simetrie, încă de la prima atingere, colecția Marrakesh reușește să mângăie și să seducă simțurile și totodată să scoată la suprafață dragostea pentru frumos și magie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Colecția Marrakesh este despre bijuterii de amintit și de purtat ca o marturisire a rafinării atemporale, inspirată de generozitatea și noblețea spiritului oriental de care ne-am îndrăgostit în această călătorie.

Ușor de integrat și adaptat la orice stil, fie el unul casual sau unul elegant, bijuteriile Malvensky sunt definiția rafinamentului și al bunului gust, oferind ținutelor o notă aparte.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri