Sezonul cald este un prilej numai bun de a te întoarce la activitățile sportive. O alergare în parc, o plimbare cu bicicleta sau o sesiune de sport la sală… Însă, câteodată, corpul încă nu își intră în ritm așa cum ne-am dori.

CP

Vrei să ai la îndemână soluții eficiente pentru a fi în formă și a-ți recăpăta energia? Iată cum:

Bien Plus Energy Stick – Pentru un boost de energie

Fără zahăr, formula BienPlus Energy Stick conține un complex de 2 aminoacizi, cafeină și 4 vitamine care susțin activitățile desfășurate din orice moment al zilei. Forma plicului este practică, cu administrare ușoară și rapidă (direct pe limbă) și un gust plăcut.

Ostart Complex Ca + Mg + Zn + Se + D3 – Suport în starea de bine

Conține o combinație echilibrată de minerale, oligoelemente și vitamina D3. Aportul acestora este esențial în menținerea stării generale de bine a organismului, în perioada de creștere la copii și adolescenți, precum și pentru susținerea capacității de efort și a refacerii organismului în perioadele de convalescență.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 21 ianuarie -Luna Nouă în Vărsător: Briza de speranță! Ne luam înapoi puterea, puterea Vărsătorului de a crea și manifesta un viitor așa cum ni-l dorim  MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din Europa

Fleximobil Articulații aromă de ananas – Menține mobilitatea articulațiilor

Soluția optimă pentru articulații sănătoase, pe bază de glucozamină, component esențial al cartilajului articular, extract de gheara diavolului bogat în harpagozide și vitamina C, cu efect rapid. Gust plăcut de ANANAS.

Fleximobil plasturi – Pentru ameliorarea durerii localizate

Plasturele Fleximobil este un plasture hidrogel cu acțiune dublă de răcire și încălzire, pentru durerile localizate în orice parte a corpului. Contribuie la stimularea circulației sanguine în zona afectată pentru ameliorarea durerii pe durată îndelungată. Sunt siguri, ușor de aplicat și ușor de îndepărtat, fără să lase urme lipicioase.

Aceste produse pot fi achiziționate din farmaciile partenere și de pe magazinul online: www.shopfiterman.ro

Saturn în Pești - primul eveniment cosmic de mare amploare din 2023: Au loc schimbări majore de energie, decontări karmice, manifestarea unor dorințe în realitate! Kinetoterapia - soluția ideală pentru un corp sănătos și armonios Horoscop: Top 3 zodii care se pot ridica atunci când s-au simțit zdrobite în viață, precum Pasărea Phoenix ce renaște din cenușă

Urmărește-ne și pe rețelele sociale: @FitermanPharma


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri