LEGO îi plasează pe pasionații de supercaruri în fața volanului celui mai recent model Ferrari, prin intermediul noii machete LEGO® Technic™ Ferrari Daytona SP3. Modelul format din 3.778 de piese etalează o puzderie de detalii și funcții care reflectă măiestria inginerească și design-ul elegant al producătorului de automobile de vis.

Comunicat de presă

Pentru a reda cât mai autentic spiritul competitiv al Ferrari, noul model LEGO Technic realizat la scară 1:8 dispune de o cutie de viteze în 8 trepte cu padele, motor V12 cu pistoni în mișcare și jante argintii strălucitoare. Fanii se pot apropia de centrul acțiunii, recreând design-ul elegant și aerodinamica noului Ferrari Daytona SP3 pe măsură ce asamblează bolidul roșu care atrage toate privirile în trafic.

Portierele de tip fluture dezvăluie un interior elegant, cu un habitaclu recreat perfect și volan cu logoul caluțului cabrat, detaliile aparte ale acestui model vizionar fiind redate cu precizie absolută.

Cel de al patrulea model din seria LEGO Technic Ultimate Car Concept are, atunci când este asamblat, o înălțime de peste 14cm, 59 cm lungime și 25cm lățime. Fanii se pot bucura de o experiență imersivă vizitând pagina www.LEGO.com/Ferrari-Daytona-SP3 pentru mai mult conținut exclusiv.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Grupul El Studio Style colorează Crăciunul copiilor vulnerabili susținuți de SOS Satele Copiilor Sezamo a livrat 60.000 de comenzi în 2022, din care mai bine de jumătate după lansarea publică Prestige Orchestra, un mix de magie, o poveste și un spectacol continuu

„Acest model este un testament al excelenței care stă la baza etosului Ferrari și al grupului LEGO. Nu a fost omis niciun detaliu în materie de design, și pot să spun că, desi am un istoric în inginerie, sunt uimit de atenția la detalii și precizia cu care a fost realizat acest model, la o scară atât de mică. Suntem extrem de norocoși că putem să lucrăm îndeaproape cu Ferrari pentru a le oferi fanilor șansa să-și transforme visurile în realitate construind această machetă care reflectă excelența competitivității.”, a declarat Niels B Christiansen, CEO Grupul LEGO.

Modelul The LEGO Technic Ferrari Daytona SP va fi disponibil începând cu 1 iunie 2022 exclusiv în magazinele LEGO, urmând să fie distribuit și în magazinele de retail începând cu 1 august 2022.

Testosteron – rol, valori normale Apivita are un nou distribuitor pe piața din România Alexandrion Group va deschide hotelul Alexandrion Royal din Sinaia în 2023

Pentru fanii care își doresc mai multă acțiune, Grupul LEGO și Ferrari au creat împreună o carte pentru măsuțele de cafea, ilustrând și mai multe detalii de design ale modelului. Cartea expune nivelul de excelență în inginerie și inovație, un liant al celor două branduri, oferind totodată o perspectivă îndeaproape a procesului colaborativ de conceptualizare, design și producție a modelului. De asemenea, sunt incluse interviuri cu designerii Grupului LEGO și Ferrari, dar și cu Kjeld Kirk Kristiansen, proprietarul Grupului LEGO, cu privire la însemnătatea acestui model pentru el. Cartea LEGO Technic Daytona SP3 The Sense of Perfection va fi disponibilă exclusive pe LEGO.com, la nivel global, începând cu 1 iunie 2022, într-un tiraj limitat de 5.000 de copii.

Brandul de suplimente Good Routine®, creat de Secom® Healthcare Group, își extinde prezența pe piața internațională prin listarea pe Amazon În Râmnicu Vâlcea se amenajează un Centru de logopedie pentru copiii cu tulburări de vorbire Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri