NIVEA SUN Protect & Bronze și Tropical Bronze au acum formule îmbunătățite, ambalaje noi și sustenabile, precum și un design mai atractiv.

Cu toții așteptăm cu nerăbdare sezonul cald pentru că putem petrece mai mult timp în aer liber și ne putem bucura de mai multă libertate.

Comunicat de presă

În topul preferințelor de sezon se află bronzul perfect, accesoriul ideal al oricărei ținute de vară.

Un mit comun întâlnit ne spune că protecția solară și bronzul se exclud reciproc.

NIVEA demontează acest mit cu succes. Experții NIVEA au descoperit soluția pentru a proteja pielea și tenul de razele nocive UV și pentru a oferi o alternativă sănătoasă pentru bronzul mult visat.

Un design premium, atractiv și intuitiv

NIVEA SUN Protect & Bronze și Tropical Bronze sunt acum mai ușor de folosit datorită designului premium, mai intuitiv. Pentru o utilizare mai confortabilă, recipientele vin cu anumite coduri de culoare care ajuta consumatorii să se orienteze mai bine atunci când își aleg nuanța de bronz sau gradul de protecție.

Formule cu dublu efect

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mega Mall București găzduiește, în premieră, expoziția Istoria frumuseții din România La nivel european, românii dispun de cel mai puțin spațiu în locuințe. Specialiștii Mobexpert îți arată cum să maximizezi fiecare mp disponibil pentru a răspunde tuturor nevoilor tale PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL

Produsele NIVEA SUN Protect & Bronze și NIVEA SUN Tropical Bronze, cu formule îmbunătățite, protejează și bronzează având un efect dublu: atât de protecție pentru piele, cât și de susținere a bronzării naturale. Produsele din gama NIVEA SUN Protect & Bronze conțin pro-melanină, un ingredient care oferă formulei un efect dublu: stimulează procesul de bronzare, dar protejează în același timp împotriva efectelor nocive ale razelor UVA/UVB.

Extractul de pro-melanină este obținut din planta ”glycyrrhiza glabra., Este folosit în medicina tradițională Chineză de mai mult de 5000 de ani, datorită proprietăților sale antiinflamatorii și care activează propria producție de Melanină a pielii. În același timp, Melanina oferă pielii o protecție solară suplimentară, naturală.

Lactate de Ibănești, brandul comercializat de MIRDATOD Prod, afacere de familie 100% românească se extinde la nivel național și se pregătește de  ancorarea pe piața internațională Nestlé România sărbătorește Ziua Mondială a Veganismului prin gama sa GARDEN GOURMET Studiu AVON: Creșterile alarmante ale costurilor de zi cu zi determină 80% dintre femei să caute surse suplimentare de venit

NIVEA SUN Tropical Bronze protejează pielea și o menține catifelată și, în același timp, ne ajută să obținem bronzul ideal: auriu, strălucitor și de durată.

Formula este îmbogățită cu extract de Caroten și Vitamina E – ingrediente cunoscute pentru proprietățile lor de protecție dar și de stimulare a bronzului frumos, cu aspect sănătos și natural.

Formule mai eficiente, mai curate* și în ambalaje sustenabile

*cu excepția etanolului

NIVEA și NIVEA SUN vin mereu în întâmpinarea dorințelor consumatorilor și vor proteja nu doar sănătatea pielii, ci și mediul înconjurător.

Ambalajele produselor NIVEA SUN au fost semnificativ îmbunătățite: spray-urile cu pompiță vin într-un recipient realizat 95% din plastic reciclat și au un capac realizat din 47% plastic reciclat. De asemenea, pentru a reduce consumul de plastic, s-au redus dimensiunile recipientelor pentru o parte dintre produse.

7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline 4 februarie a fost Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului. Care sunt simptomele cancerului colorectal? Notino Black Friday 2022 – O săptămână cu promoții de până la 40%

În același timp, NIVEA SUN a alocat o atenției deosebită dezvoltării noilor produse de protecție solară într-o formula îmbunătățită, care nu conțin ingrediente ce ar putea dăuna apelor și oceanelor.

În acest sens, formulele noi nu conțin Octinoxat, Oxibenzonă, Octocrilenă și nici Microplastic.

Mai mult, toate aceste formule au o biodegradabilitate de minim 63%.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri