Campania ”Xclusive by Băneasa Shopping City” continuă cu lansarea noii colecții-capsulă semnate de designerul britanic Kat Maconie

Băneasa Shopping City, destinație premium de shopping, continuă seria de evenimente exclusive din noul sezon „Xclusive by Băneasa Shopping City”, cu lansarea colecției-capsulă, „Kat Maconie for Epica”, în cadrul magazinului TEZYO, realizate în parteneriat cu renumitul designer britanic. Colecția este disponibilă iubitorilor de fashion doar în Băneasa Shopping City.

Comunicat de presă

Anul 2022 marchează începutul unei misiuni speciale a brandului TEZYO, care își sprijină consumatorii să se exprime liber, fără bariere, prin stilul propriu. Sub umbrela conceptului creativ „Tot ce contează este la următorul pas”, care prinde viață prin colecția de primăvară-vară și promoțiile speciale pentru consumatori, TEZYO susține stilul autentic și libertatea de exprimare, oferind în egală măsură alternative de încălțăminte și accesorii cool, în trend, confortabile și de calitate superioară.

Surpriza noii colecții TEZYO o reprezintă colaborarea cu designerul britanic Kat Maconie, aduși împreună de viziunea asupra consumatorului ca o femeie puternică și încrezătoare, precum și de dedicarea pentru încălțăminte și accesorii ca forme de expresie a stilului personal. Colecția „Kat Maconie for Epica” este disponibilă exclusiv în România, doar în Băneasa Shopping City.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie. Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC Campania Acasă Regăsit continuă cu o nouă rundă de înscrieri

„Ne bucurăm să continuăm seria de evenimente Xclusive by Băneasa Shopping City cu introducerea unei colecții speciale Kat Maconie for Epica, disponibile doar în magazinul TEZYO din Băneasa Shopping City. Prin acest concept unic de campanie ne propunem să conectăm iubitorii de fashion cu brandurile pe care le apreciază și să le oferim experiențe exclusive. Pentru lansarea colecției SS22 a Tezyo, ne-am bucurat să o avem alături chiar pe designerul Kat Maconie, prezentând colecția semnată de ea, acum disponibilă pasionaților de modă doar aici, a declarat Daniela Matei, PR Manager Băneasa Shopping City.

Originară din Londra, Kat Maconie reflectă, în creațiile sale, spiritul artistic și eclectic al orașului. Kat este dublă câștigătoare a Drapers Shoe Designer of the Year, a colaborat cu designeri de renume precum Ashley Williams si Teatum și și-a construit o rețea globală de distribuitori de prestigiu și o clientelă fidelă. De la Taylor Swift la Rita Ora, pantofii ei cu tocuri au ghidat pașii unor vedete internaționale. Kate caracterizează designul colecțiilor sale ca fiind feminin, unic și îndrăzneț-jucăuș.

Club Originals- campania prin care adidas celebrează creativitatea noilor generații Levi’s lansează campania „The Greatest Story Ever Worn” dedicată celor 150 de ani de existență ai modelului 501 Oxygen semnează campania de CSR ”Școala fără pauză!” pentru Băneasa Shopping City

Evenimentul de lansare a noii colecții TEZYO se desfășoară sub umbrela Xclusive by Băneasa Shopping City, un concept unic sub umbrela căruia se regăsesc peste 40 de branduri premium și de renume internațional, dintre care TAG Heuer, PINKO, Michael Kors, Victoria’s Secret, YSL Beauty Boutique, Chopard, Emporio Armani, Giorgio Armani Beauty, Chanel Espace Beaute, Michael Kors, Maison Christian Dior, etc.

Băneasa Shopping City este destinația ideală pentru cumpărături, spațiul în care iubitorii de fashion se pot reinventa cu piese vestimentare, încălțăminte și produse de beauty de la branduri exclusive, dar și locul ideal în care vizitatorii își pot petrece timpul liber.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri