Expoziția florală este la a XI-a ediție și poate fi vizitată în perioada 13 - 27 mai, în Sun Plaza. Vizitatorii sunt invitați să călătorească în Universul Florilor creat la „Flower Expo”, o expoziție multisenzorială pe tema „Aventurii spațiale”.

Comunicat de presă

Expoziția florală revine și anul acesta sub un concept inedit, inspirat din universul cosmic. Centrul comercial Sun Plaza își invită vizitatorii în perioada 13 – 27 mai să descopere aranjamentele speciale din cadrul „Flower Expo” care recreează elemente cheie ale unei călătorii spațiale.

Acest eveniment este la a XI-a ediție, iar tema este „Aventura spațială” și cuprinde trei setupuri prin care vizitatorii pot explora cosmosul într-o formă apropiată de realitate și, în același timp, estetică datorită decorurilor florale:

  • Astronautul este amplasat în apropierea intrării principale și este ilustrat printr-un costum real decorat cu flori.
  • Racheta spațială este amplasată pe o structură piramidală, iar mixul de flori recreează culorile vibrante care apar la lansarea unei rachete reale pe orbită.
  • Semiluna reprezintă o butaforie impozantă care, alături de flori și celelate elemente, formează un cadru feeric și instagramabil.

#ExtraAtmosfera

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Avatar: The Way of Water, povestea merge mai departe cu noi provocări, alte amenințări, dileme și decizii TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte SABON Advent Calendar 2022 – te invităm într-o călătorie a deliciilor!

Sun Plaza invită toți vizitatorii să se fotografieze alături de cele trei decoruri cosmice și să participe la concursul care se va desfășura pe Instagram, pe toată perioada expoziției. Una dintre fotografiile postate în Social Media, sub hashtag-ul #ExtraAtmosfera va fi premiată cu un aranjament floral personalizat, în valoare de 100 de euro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri