Primul parfum care se adaptează nevoilor tale și te reprezintă în totalitate!

Comunicat de presă

Fă cunoștință cu parfumul tău personalizat, complet unic! AVON, cel mai bine vândut brand de parfumuri din lume[1], lansează primul parfum personalizat: Eve Privé. Este prima aromă AVON care se îmbină cu pielea pentru a crea propriul tău parfum irepetabil.

Primul parfum care se adaptează nevoilor tale și te reprezintă în totalitate

Eve Privé duce efectele chimiei pielii tale cu un pas mai departe, creând un parfum doar pentru tine. Tehnologia care stă la baza inovației este molecula de mosc alb SORBETTOLIDE®, care în contact cu PH-ul fiecăruia, se modifică și dezvăluie o aromă unică, personalizată.

Mai mult decât atât, datorită acestei particularități, aroma persistă un timp mai îndelungat, oferindu-ți sentimentul că te învăluie în parfumul creat chiar de tine.

Eve Privé se remarcă printr-un acord crocant de mere roșii, combinat cu petale de iasomie și mosc alb – ingredientul vedetă care se contopește cu pielea pentru a crea parfumul complet personalizat.

Delicatețea parfumului este completată de ambalajul feminin, sub formă de bijuterie, care îl transformă într-o variantă de cadou ideal pentru persoanele dragi.

Gama de parfum Eve Privé cuprinde:

  • Apă de parfum, 50 ml
  • Loțiune de corp, 150 ml
  • Mini-apă de parfum, 10 ml

Produsele pot fi comandate și online, pe www.avon.ro.


[1] Conform volumului de vânzare din 2020


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri