Aniversând 50 de ani de la lansarea formulei norvegiene, Neutrogena a creat crema de mâini hidratantă și igienizantă, care îmbină expertiza în hidratarea mâinilor, contribuind în același timp la igiena acestora.

 

 

Comunicat de presă

Indiferent de circumstanțe, pielea noastră este afectată de mulți agenți externi, fie că este vorba despre schimbarea temperaturii, spălare constantă, expunere la soare, contact cu produse dăunătoare și substanțe chimice sau chiar contaminarea mediului.

Ținând cont de aceste aspecte, Neutrogena® lucrează la dezvoltarea soluțiilor de îngrijire a pielii de mai multe decenii, în special cu Formula Norvegiană, care anul acesta aniversează 50 de ani. 50 de ani de inovație și cercetare, pentru a răspunde tuturor nevoilor pielii. Crema de mâini Neutrogena® hidratantă și igienizantă, care conține glicerină derivată natural, este cunoscută pentru beneficiile sale de hidratare de lungă durată, fiind, de asemenea, potențată de alcool și oferind o senzație instantanee de prospețime, adaptată perfect contextului actual.

Deși a fost dezvoltată cu 50 de ani în urmă, Neutrogena continuă să inoveze cu gama sa de produse. Datorită vremurilor pe care le trăim, schimbările de temperatură și utilizarea constantă a gelurilor dezinfectante pentru mâini pot perturba bariera naturală de protecție a pielii noastre, uscându-ne mâinile și iritându-le. Cu toate acestea, este un obicei la care nu putem renunța acum, deoarece este mai important ca niciodată să avem o igienă adecvată. Dar nu ar trebui să alegem între hidratare și igienizare.

De aceea, ca noutate, Neutrogena a dezvoltat crema de mâini hidratantă și igienizantă, un aliat perfect 2 în 1 care lasă pielea hidratată și moale, contribuind în același timp la igiena mâinilor. Uită de deshidratare cu această cremă de mâini cu glicerină și alcool derivate natural, care oferă o hidratare de lungă durată, fără textură lipicioasă. Este însoțitorul perfect pentru deplasări!

50 de ani de tradiție a Formulei Norvegiene

Acest produs minunat îmbină inovația care caracterizează brandul cu tradiția Formulei Norvegiene. Această moștenire inovatoare, cunoscută în întreaga lume, vine din anii de după cel de-al Doilea Război Mondial, când Lloyd Cotsen - care ani mai târziu a fost președintele Neutrogena® - a asistat la sosirea unei bărci de pescuit și a fost cu adevărat surprins de diferența dintre starea pielii de pe fața și mâinile pescarilor săi. În timp ce fețele lor erau îmbătrânite și crăpate din cauza condițiilor extreme în care lucrau, mâinile lor au rămas deosebit de sănătoase și netede. Secretul: un ulei distilat din pește.

Ani mai târziu, a început procesul de creare a unei creme de mâini pe baza acestui ingredient secret și a dezvoltat crema de mâini Neutrogena® cu Formula Norvegiană, care conținea toate ingredientele și expertiza care au menținut mâinile bine îngrijite ale pescarilor norvegieni în condiții extreme.

Alături de această inovație există multe alte produse care răspund unor nevoi diverse: Crema de mâini concentrată cu Formula Norvegiană Neutrogena® parfumată, îmbogățită cu glicerină, care lasă chiar și cele mai deteriorate și uscate mâini hidratate în câteva minute; Crema de mâini concentrată cu Formula Norvegiană Neutrogena® fără parfum, perfectă pentru mâinile afectate de cele mai extreme condiții.

Crema de mâini cu absorbție rapidă Neutrogena cu Formula Norvegiană

cu o textură non-grasă, care lasă imediat o senzație de confort.

Crema de mâini și unghii cu Formula Norvegiană Neutrogena cu textură non-grasă și pantenol, hidratează, protejează și netezește mâinile și face unghiile de două ori mai puternice.

Crema de mâini cu Formula Norvegiană Neutrogena Visibly Renew cu minerale care stimulează colagenul, asigură o hidratare intensă, ajută la refacerea supleței pielii și previne apariția petelor maronii.

Iar anul acesta este unul aniversar! Sărbătorim 50 de ani, căutând mereu modalități de a inova în îngrijirea pielii mâinilor, picioarelor, buzelor și corpului prin intermediul produselor noastre noi, dar rămânând fideli moștenirii noastre. Sărbătorește alături de noi acești 50 de ani!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri