Nu-i știi pe Fetica, Spănăcel și Endi? Merită!

CP

Pentru că, mai nou, salatele vorbesc – iar cei trei prieteni din Cercul Verde sunt personaje digitale care iubesc salatele – printre multe altele, sunt mereu simply fresh și împărtășesc cu marii interneți (mai ales pe Facebook și Insta) tot felul de chestii interesante – despre mâncare și cultură, despre cum să-ți faci viața de-acasă mai ușoară și mai cu sens, despre cum să locuiești și să ieși în oraș bucurându-te de el și fără să-i faci rău.

De asta se ocupă mai ales Spănăcel, care e mai conectat și la marile dezbateri, și la micile probleme.

Prietenii lui Spănăcel sunt Fetica - o tipă faină care știe interneteză și are toate trăirile cuiva prins în viața din metropolă – și Endi, care e mai sfătos, știe multe despre mâncare și e un mare mucalit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Februarie 2023: Luna Iubirii ne aduce romantism, energie și creativitate Horoscopul dragostei în 2023 pentru zodia Scorpion: o perioadă extraordinară se ivește pentru acești nativi pe toate planurile vieții Solstițiul de Vară 2022 –21 iunie: Probabil cel mai puternic moment energetic al verii! Acest nou val de energie ne împinge către schimbare și evoluție. Nu preluați însă mai multe emoții decât puteți duce.

Dacă vrei să-i cunoști și să vorbești cu ei, caută #CerculVerde pe Facebook sau Insta!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri