În 2022, Lavazza se află din nou în ”Top 100 cele mai renumite companii din lume”, conform clasamentului "2022 Global RepTrak®", publicat de The RepTrak Company, specializată în măsurarea reputației corporative conform opiniei publice. The Global RepTrak analizează felul în care oamenii se raportează la companiile din lume, cum se simt, cum gândesc și cum se comportă în raport cu brandurile din plan global.

Comunicat de presă

Pentru al doilea an consecutiv, Lavazza este singura companie din segmentul băuturilor care se clasifică în acest top și depășește cu 2,0 puncte media din sectorul Food & Beverage. Compania italiană urcă în clasamentul general și ajunge pe poziția 47 din 100 și își consolidează poziția cu un scor - la nivel global - de 73,9 (nivelul "Strong"). La nivel local, Lavazza este a cincea companie italiană din top, ajungând pe treapta "Reputație excelentă" cu un scor de peste 80 de puncte.

Studiul "2022 Global RepTrak®" relevă că reputația corporativă a scăzut la nivel global cu 0,7 puncte față de anul 2021, an marcat de continuarea situației de urgență din domeniul sănătății cauzate de pandemie. În același timp, 2021 este caracterizat și de aștepările colective față de companii, pe care oamenii le consideră actori cheie în asigurarea "revenirii la normalitate”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Lavazza creează o rețetă inedită de coffeetail pentru sezonul cald Lavazza lansează capsulele de cafea neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon** și compatibile cu aparatele originale Nespresso*

Global RepTrak® - bazat pe modelul dezvoltat de Compania RepTrak, înființată în 2004, setează standardul recunoscut la nivel internațional pentru măsurarea Reputației Corporative. Acesta este cel mai mare studiu din lume privind percepția oamenilor asupra brandurilor, analizând peste 150 de companii, cu un total general de 250.000 de date și punctaje privind percepția și sentimentele exprimate de consumatori din peste 60 de țări din întreaga lume. Timp de peste un deceniu, The RepTrak Company™ a clasificat primele 100 de companii cu cea mai bună reputație pentru a celebra liderii reputației globale.

Întregul clasament poate fi consultat la acest link. Pe primele 10 poziții din top s-au clasificat branduri precum: Rolex, Ferrari, LEGO Group, Rolls Royce, Mercedes-Benz, Harley-Davidson, The Bosch Group, PayPal, Netflix, Intel.

Calendarul Lavazza 2023 – de la cafea la arta adevărată, despre ceea ce îi unește pe oameni Cafea și ciocolată – mixul perfect de Dragobete

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri