Ne aflam la jumătatea Postului Mare, Postul Paștelui unul dintre cele mai lungi posturi din an și se pare și cel mai greu de ținut. Deși oferta în ceea ce privește produsele de post este extrem de variată, trebuie să avem în vedere și ingredintele produselor de post, care nu întotdeauna sunt cele mai benefice pentru sănătate.

CP

Dacă țineți post și sunteți în căutare de produse noi, sănătoase și sățioase, PravaliaBio.ro vă ajuta cu o secțiune de produse de post, care să vă ajute să treceți cu bine această perioadă de restricții alimentare.

Medalioane din soia fară gluten ECO

Soia este un produs care provine din boabe de soia, o leguminoasă care este răspândită în Asia de Est. Se găsește în multe alimente, inclusiv în lapte, tofu și alimente procesate precum pâinea și cerealele. Soia este consumată cel mai frecvent ca o proteină vegetală, deoarece are toți aminoacizii care acționează ca blocuri de construcție a proteinelor. De asemenea, soia este considerată o sursă importantă de calciu, fibre, potasiu, magneziu, cupru, mangan și grăsimi polinesaturate precum omega-3 și omega-6. Pe lângă alimentele integrale, soia este disponibilă sub formă de suplimente, inclusiv tablete și pulberi. Iubitorii de carne, dar și persoanele care urmează diete vegane sau vegetariene pot opta în perioada postului pentru medalioane din soia. Acesta pot fi preparate în nenumărate feluri de la chiftele din soia, pate de soia, șnițel din soia, hamburger din soia, mâncare de legume cu soia, etc. Medalioanele din soia nu conțin gluten și provin din sursa ECO.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Cremă tartinabila din avocado, Fară Gluten, ECO

Avocado este un fruct cu extrem de multe beneficii pentru sănătate, iar în ultimii ani a ajuns să fie considerat chiar un fruct minune. Din punct de vedere nutrițional acesta este o sursă importantă de vitamine ( E, C, K, B2, B3, B6), minerale, magneziu, potasiu și omega 3. Pe lângă faptul că este extrem de hrănitor, avocado poate fi folosit într-o serie de rețete, atât dulci, cât și sărate. Acest lucru îl face un ingredient de nelipsit de pe lista de cumpărături. Pentru că în perioada postului din alimentația zilnică ne lipsesc produsele “de dulce”, atunci când vine vorba de gustări avem nevoie de diversificare. Și ce poate fi mai delicios și mai sănătos decât o felie de pâine prăjită cu cremă tartinabila din avocado. Produsul nu conține gluten, iar ingredintele provin din agricultură ecologică certificată.

Pastă Susan Tahin VEGAN, ECO

Tahini este o pastă făcută din semințe de susan prăjite, măcinate. Are o aromă ușoară, de nucă. Este cel cunoscut ca ingredient în realizarea unui hummus delicios, dar este folosit pe scară largă în multe feluri de mâncare din întreaga lume, în special în bucătăria mediteraneană și asiatică.

Pe lângă utilizările sale culinare, tahini oferă mai multe beneficii pentru sănătate. Pravaliabio.ro îți oferă o pastă de susan organic, 100% fară aditivi, o simplă bucurie pură cu un gust aromatic și fin măcinat. Pasta gustoasă și cremoasă se poate utiliza în realizarea diverselor preparate de post, dar și un produs ideal pentru o gustare rapidă . Produsul nu conține zahăr adăugat, ci doar zaharuri prezente în mod natural.

Tofu ECO, fară gluten

Tofu este un produs originar din China. Este făcut din lapte de soia condensat care este presat în blocuri solide albe într-un proces similar cu cel de fabricare al brânzei. Tofu este bogat în proteine și conține toți aminoacizii esențiali de care organismul nostru are nevoie. De asemenea, oferă grăsimi, carbohidrați și o varietate mare de vitamine și minerale. Tofu are un conținut scăzut de calorii, dar bogat în proteine și grăsimi. Tofu Eco, fară gluten este un produs ideal pentru perioada postului și nu numai. Poate fi consumat ca atare, în salate, supe sau prepararea anumitor deserturi.

Cremă tartinabila cu papaya ECO

Papaya este un fruct tropical incredibil de sănătos. Este bogat în antioxidanți care pot reduce inflamația și ajută în lupta împotriva bolilor, este bogat în vitaminele C și A, precum și în fibre și compuși vegetali. Conține, de asemenea, o enzimă numită papaină folosită în frăgezirea cărnii. Papaya are efecte antioxidante puternice, care pot reduce stresul oxidativ și scad riscul de apariție a mai multor boli. Crema tartinabila cu papaya este un produs excelent pentru perioada postului. Poate fi folosită atât la micul dejun, cât și pentru o gustare santoasa și dulce. Produs vegan cu ingredinte ce provin din sursă ECO.

Cu produse sănătoase și delicioase, postul trece parcă mai ușor și mai repede! Mai multe produse de post și nu numai, doar la un click distanță pe pravaliabio.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri