Panasonic prezintă prin Seria 900+ primul său aparat de ras cu 6 lame, care combină tehnologia lamelor japoneze cu motorul liniar ultrarapid Panasonic.

Comunicat de presă

Seria 900+ aduce cel mai bun aparat de bărbierit Panasonic de până acum mai aproape de piele chiar și pentru bărbi mai lungi și dificile[1]. Concepută pentru a controla firele de păr lungi și dense ale bărbii tot mai întâlnite datorită lucrului de acasă, noua Seria 900+ taie până la 80% din firele de păr într-o singură trecere[2] și oferă o netezime de lungă durată chiar și după opt ore[3]. De asemenea, taie de patru ori mai multe fire de păr complicate, lungi, întinse, într-o singură trecere, comparativ cu actualul aparat de ras ES-LV97 cu 5 lame.

Seria 900+ vine în două configurații diferite, ES-LS9A care include și o stație dedicată de curățare și încărcare și ES-LS6A care include doar aparatul de ras în sine.

Lame noi suplimentare pentru fire groase și tehnologie avansată a lamei

Seria 900+ este primul aparat de ras cu 6 lame lansat de Panasonic. Include două lame de finisare, două lame de ridicare și două noi lame acoperite cu titan pentru fire groase, care sunt concepute pentru a aduna complet și a prinde firele de păr lungi, plate, aflate pe maxilar și pe gât.

Toate cele 6 lame sunt fabricate cu tehnologia avansată a lamelor japoneze de la Panasonic, care sunt renumite pentru rezistența, ascuțimea și durabilitatea lor. Forjate din același oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, folosit pentru fabricarea săbiilor japoneze, lamele Panasonic sunt nano-ascuțite la doar 30 de grade, creând un unghi care menține lamele aproape de rădăcina părului. Combinația dintre durabilitate și ascuțime oferă un bărbierit curat, aproape de piele și non-iritant, care lasă fața fără barbă până la opt ore.

Adevărata măiestrie a acestor lame este confirmată de tehnicieni cu înaltă calificare care asigură o verificare finală riguroasă a fiecărui aparat de ras după controlul cu dispozitive de inspecție de înaltă precizie, asigurând cea mai înaltă calitate. Fiecare lamă interioară este inspectată și marcată cu data producției și numărul lotului înainte de expediere.

Noua Serie 900+ dispune de asemenea de un aparat de tuns pop-up care permite tăierea înainte de bărbierit și îngrijirea minuțioasă a bărbii.

Motor liniar ultra-rapid și cap de ras flexibil 22D

Fiecare aparat de ras Panasonic din seria 900+ este echipat cu un motor liniar avansat ultra-rapid. Folosind tehnologia avansată cu levitație magnetică, cei mai puternici magneți din lume sunt capabili să efectueze 84.000 de mișcări transversale uimitoare pe minut. Motorul este încorporat în secțiunea capului aparatului de ras pentru a antrena direct lamele interioare la viteză mare. Seria 900+ își menține viteza ultra-rapidă chiar și atunci când încărcarea bateriei se epuizează, reducând iritarea pielii care poate apărea la aparatele de ras convenționale atunci când viteza de tăiere scade. Viteza de tăiere ultra-rapidă, dar constantă, oferă Seriei 900+ avantaj atunci când are de-a face cu o barbă mai groasă, oferind un bărbierit curat și delicat.

Bărbieritul este precum golful: cu cât numărul de treceri este mai mic, cu atât rezultatul este mai bun. Seria 900+ este concepută pentru a oferi un bărbierit mai fin și mai curat dintr-o singură trecere. O astfel de acuratețe este posibilă cu un cap flexibil și o construcție cu 6 lame flotante care se mișcă în 22 de direcții independente, urmând conturul feței, minimizând presiunea și iritația pielii și tăind rapid și curat. Capul flexibil se mișcă în 10 direcții (înainte și înapoi, la stânga și la dreapta, în sus și în jos, se rotește și alunecă), în timp ce noile mecanisme ale lamei flotante se mișcă în 12 direcții (toate cele 6 lame sunt capabile de mișcare verticală și orizontală). Fiecare trecere acoperă o suprafață mai mare, reducând în același timp afectarea generală a pielii cu 10% în comparație cu aparatul de ras ES-LV67 actual cu 5 lame.

Un bărbierit și mai personalizat datorită tehnologiei cu senzori

Fiecare barbă este diferită, tocmai de aceea seria 900+ este echipată cu cea mai receptivă tehnologie Panasonic cu senzori pentru barbă. Senzorul detectează densitatea și grosimea bărbii de 220 de ori pe secundă și ajustează puterea motorului de 14 ori pe secundă, personalizând fiecare bărbierit prin adaptarea la contururile faciale unice ale fiecărui individ, grosimea și densitatea bărbii.

Design negru premium

Seria 900+ deține cea mai nouă tehnologie Panasonic în materie de bărbierit și este, de asemenea, concepută pentru a avea un aspect minimalist și elegant în negru mat cu accente metalice; în același timp, designul are o formă ergonomică ce îmbunătățește ușurința în utilizare. Mânerul integrează, de asemenea, un afișaj modern multi-LED îm care poți vedea starea bateriei și a funcționării dintr-o privire.

Configurația ES-LS9A vine și cu o stație compactă de curățare și încărcare automată care curăță și încarcă automat aparatul de ras prin apăsarea unui buton după fiecare utilizare. Curățarea temeinică îndepărtează toate resturile de barbă și sebumul, care pot fi dificil de îndepărtat doar cu apă, păstrând lamele ascuțite mai mult timp.


[1] Testat pe barbă de 1, 3 & 5 zile, în Germania în 2021.

[2] Testat în laborator propriu.

[3] Testat pe barbă de 1, 3 & 5 zile, în Germania în 2021.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri