AVON România continuă campania de donații și oferă 20.000 $ către UNICEF, precum și alte 4 tone de produse de igienă persoanelor afectate de conflictul din Ucraina

AVON România continuă demersurile de sprijinire a persoanelor afectate de conflictul din Ucraina și donează refugiaților sosiți în România o nouă tranșă constând în 4 tone de produse de igienă, pe lângă cele 7 distribuite la începutul lunii martie.

Comunicat de presă

Acestea vor fi oferite refugiaților din centrele din zonele Isaccea, Suceava, Siret. Pe lângă produse de igienă, echipele AVON din regiuni s-au constituit în adevărate ecosisteme de ajutor, sprijinind refugiații și venind în întâmpinarea nevoilor acestora.

Mai mult, AVON România oferă 20.000 $ către UNICEF România, pentru a contribui la demersul acestora de a ajuta copiii și familiile victime ale războiului.

În plus, compania reiterează apelul de sprijin către alte instituții locale care vor să beneficieze de ajutorul companiei: asociații, ONG-uri sau entități care în aceste momente sunt alături de persoanele afectate și au nevoie de un partener.

„Suntem inspirați în fiecare zi de pasiunea și implicarea colegilor noștri din regiunile de graniță, care fac din imposibil posibil și contribuie neobosiți pentru le oferi ajutorul refugiaților ucraineni. Compasiunea și dorința de a contribui la mai binele comunităților aflate în nevoie sunt motoarele care ne pun pe noi toți în mișcare, iar noua tranșă de produse donate vine că un răspuns natural”, a declarat Andreea Moldovan, General Manager SEE AVON.

Donația de produse AVON se derulează prin intermediul asociației FDP Protagoniști în Educație, ce oferă sprijin și servicii de incluziune pentru refugiații din Ucraina. Asociația dezvoltă, totodată, spații child friendly pentru copiii din taberele de refugiați, pentru a le putea oferi suport în reducerea traumelor cauzate de război.

La nivel global, compania AVON păstrează dialogul constant cu echipele sale aflate în zonele de conflict, oferindu-le asistența dedicată. De asemenea, compania a implementat o strategie de plată care să le asigure acestora stabilitate financiară în aceste momente atât de imprevizibile.

De 135 de ani, Avon susține femeile din întreaga lume, luptând pentru ca fiecare dintre ele să trăiască o viață sigură și sănătoasă.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri