Femeia se emoționează, femeia râde, femeia alină, femeia plânge, femeia poate. Poate să facă tot ce își propune pentru că este o ființă puternică. Acum poate mai mult ca niciodată.

CP

Trecem printr-o perioadă cu angoase, incertitudini și mii de speranțe. Însă este sigur că Ziua femeii continuă să fie un prilej minunat pentru a ne arăta afecțiunea, recunoștința, respectul și admirația față de femeile din viața noastră.

Un outfit potrivit, un accesoriu bine ales au puterea de a schimba în bine starea de spirit, de a da un twist plăcut unei zile mohorâte, de a aduce un zâmbet pe fața unei femei.

Optimism incredibil, individualitate fără limitări și forța de a sfida convenționalul sunt trei dintre valorile după care Tommy Hilfiger și-a construit viziunea stilistică și care se regăsesc în toate colecțiile sale.

Găsește-ți inspirația în colecția Primăvara 2022 TOMMY HILFIGER Womenswear și transformă ziua de 8 Martie într- una specială pentru acea femeie puternică din viața ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. George Colang scrie despre dragoste, relații și femei în două cărți remarcabile lansate la Editura CUANTIC Editura CUANTIC promovează autori români Horoscop: Top 3 cele mai SEDUCĂTOARE femei ale zodiacului – ar suci mințile oricărui bărbat, dacă ar dori

Prin tematica West Coast Prep, noua colecție TOMMY HILFIGER Womenswear, îmbrățișează libertatea și explorarea în viața de pe coasta de vest, aducând măreția naturii în mediul urban. Acest sezon prinde contur printr-o estetică preppy mai casual, ce se evidențiează prin siluete relaxate, proporții jucăușe și un stil casual. ‘Pineapple island’ și imprimeurile all-over cu aplicații desenate manual în culori pământii evocă evadări tropicale și chemarea spre explorările orașului pe timp de vară. Inovațiile sustenabile sunt introduse prin gama de essentials, design-uri pe monomateriale, procese naturale de vopsire și țesături de vară re-energizate din bumbac organic și PES reciclat.

Celebrarea feminității devine o ocazie bună pentru a face un gest frumos pentru cineva drag din viața ta.

Femeile din România nu au timp pentru ele. Grija și timpul sunt întotdeauna îndreptate către familie, copii, părinți, dar niciodată către nevoile lor. Cele mai frumoase citate despre femei și mame – omagii aduse de cei mai mari scriitori și înțelepți ai lumii, dar și ai țării noastre Forma pură și simplă, adică Simple pentru sezonul toamnă-iarnă 2022/23

Descoperă produsele în magazinele selecționate Tommy Hilfiger și pe Magazin Online Oficial | Tommy Hilfiger® Romania.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri