Mai avem la dispoziție doar câteva zile pentru a pregăti cadourile de Crăciun și Anul Nou pentru cei dragi, iar dacă vreți să evitați aglomerația din magazine, shopping-ul online vă ajută să găsiți un cadou potrivit pentru fiecare.

Comunicat de presă

Fie că este vorba de un cadou pe care ni-l facem singuri sau unui prieten, nu vom da greș niciodată cu un gadget sau un produs electronic care să ne ușureze viața acasă în 2022. Morphy Richards, brandul britanic de electrocasnice cu o tradiție de 85 de ani, vine în ajutor și ne propune o listă cu 6 idei de cadouri inteligente pentru casă care să ne ofere mai mult timp pentru prieteni și familie în 2022.

În 2022, fii propriul barista

Pentru prietenii cu un program încărcat, care nu au timp să savureze cafeaua de dimineața acasă, o cafetieră cu filtru care îți prepară cafeaua direct cu paharul termoizolant on the go le poate salva diminețile agitate. Cu aparatul de cafea Morphy Richards Coffee on the Go, te poți bucura de cafea fierbinte și delicioasă, pregătită pentru a fi luată la drum, în doar câteva minute. Cafetiera este o idee de cadou ideală și pentru sportivii care au nevoie de un boost în drumul spre sala de antrenament.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște

Fă-ți un cadou pentru un stil de viață mai sănătos în 2022

Dacă supele cremă au devenit deja un preparat nelipsit din meniul zilnic, de acum poți reduce semnificativ timpul petrecut în bucătărie, pe care îl poți folosi gândind rețete creative sau exprimentând cu noi gusturi și culori. Începe noul an cu un aparat soupmaker Clarity care face supe creme în 21 minute și ciorbe în 28 de minute și reușește să păstreze intacte savoarea și culoarea ingredientelor. Soupmaker-ul Clarity, cel mai nou produs Morphy Richards, se diferențiază prin recipientul transparent din plastic Tritan, ce permite controlarea consistenței supei în toate etapele gătirii. În plus, aparatul are funcție de auto-curățare în 4 minute și funcție de păstrare a temperaturii supei preparate.

Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Cadou pentru un stil de viață sănătos al întregii familii

Gătitul lent este unul dintre cele mai sănătoase și convenabile metode de a pregăti mâncare pentru întreaga familie. Adaptat stilului haotic al fiecărei zile când nu ai timp să pregătești o mâncare nutritivă de la zero și să o monitorizezi constant, slow cooker-ul Sear and Stew cu o capacitate de 3.5L îți permite să gătești mâncarea, cu beneficiul că o poți rumeni în aceeași oală. Oala ușoară, antiaderentă este durabilă și compatibilă cu mașina de spălat, făcând curățarea de după foarte simplă.

Ce înseamnă un slow cooker în viața ta? În primul rând, vei mânca mult mai sănătos. Apoi, economisești timp, chiar dacă gătitul în sine durează mai mult. De exemplu, poți pune carnea la gătit când pleci la job, iar aceasta va fi gata când ajungi acasă.

SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni

Cadou pentru bucătarul creativ din tine

Dacă și tu te-ai aflat printre cei care au adoptat trendul preparării rețetei de maia naturală pentru pâine fără drojdie, acest cadou te va ajuta să te bucuri de procesul creativ al preparării pâinii acasă, în propriul „laborator”. Mașina de pâine Morphy Richards Homebake 502001 are 14 programe presetate, inclusiv cel pentru pâine fără gluten. Este ajutorul tău de nădejde atunci când pregătești atât pâinea, cât și dulcețurile sau torturile. Poți prepara aluaturi pentru orice rețetă: covrigi, ciabatta, pâine din făină integrală, cornuri cu ciocolată, brioșe, biscuiți și rețete fără gluten.

Cadou pentru pregătirea meselor în familie fără stres

Uită de stresul preparării mesei și al programării timpilor de pregătire al fiecărui preparat în parte, deoarece Intellisteam de la Morphy Richards gestionează procesul de gătit în locul tău și îți oferă mai mult timp pentru relaxare.

Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Este singurul de pe piață care are compartimente separate pentru fiecare tip de mâncare, adică aburul și mirosurile nu trec pe verticală dintr-un compartiment în altul cum se întâmplă la alte steam cookere. În plus, are funcția de sincronizare a felurilor de mâncare, însemnând că legumele și carnea, deși au timpi de gătire diferiți, sunt gata în același timp.

În 2022, fii cofetarul preferat al familiei

Datorită robotului de bucătărie multifuncțional MixStar, nu a fost niciodată mai ușor să îi răsfeți pe cei dragi cu bunătăți făcute în casă. De la aluaturi fragede la creme fine, cu MixStar poți prepara rapid tot ce îți dorești. Acest robot de bucătărie se încadrează perfect în și sub dulapurile de bucătărie de dimensiuni standard. Nu te lăsa înșelat de dimensiunile sale care pot părea mici! În realitate, capacitatea bolului MixStar este de 4 litri.

Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri