Atelier Tron, Studio Mud și Sandra Berghianu Ceramics creează seturi de cadou creative în fiecare an. Decorațiuni textile pentru masa de Crăciun sau pentru ritualuri de relaxare, obiecte ceramice pentru ritualul mesei și difuzoare pentru aromaterapie, toate sunt gândite pentru a acoperi nevoi și dorințe ale oamenilor dragi.

Comunicat de presă

Anul acesta au fost lansate din nou seturile cadou Creative Gifting, ediția 2021, de această dată interesul principal fiind sustenabilitatea în ceea ce privește modul de producție, adică refolosirea și reciclarea materialelor rămase în urma comenzilor din trecut.

Cum a început?

Totul a început în 2020, când trei studiouri care lucrează sub același acoperiș, Atelier Tron / Sandra Berghianu Ceramics / Studio Mud, și-au unit forțele și au creat cu entuziasm o întreagă colecție de seturi de cadouri pentru diferite scenarii și situații. Cele trei studiouri au redescoperit bucuria de a lucra împreună. Ultima perioadă a fost solitară pentru majoritatea dintre noi din cauza distanțării sociale, iar această unire de forțe a făcut minuni – pentru starea sufletească a celor trei părți implicate. De asemenea, pentru calitatea muncii lor care evoluează constant prin astfel de colaborări.

”Este o amintire a cât de mult contează oamenii în viețile noastre și nu putem fi mai recunoscători că am împărțit spațiul cu acești oameni minunați. A fost un proces uimitor de negociere cu noi înșine și cu ceilalți, de dăruire reciprocă, iar cel mai important lucru: am făcut o treabă extraordinară împreună.

Am numit proiectul Creative Gifting și am decis că va fi tradiția noastră de iarnă: în fiecare Crăciun vom face seturi creative de cadouri concepute pentru cei dragi!”

Ce este inedit la aceste seturi cadou anul acesta?

Întrucât anul 2020 a fost marcat de incertitudine, seturile Creative Gifting au fost concepute pentru a aduce speranță. Anul 2021 a venit cu bucuria și dorința de a construi un viitor mai bun, de aceea această idee a fost încorporată în seturile de cadouri îmbunătățite.

”Anul acesta am dus sustenabilitatea la un nou nivel: peste 70% dintre piese sunt realizate din resturi sau bucăți de materiale aruncate, pe care le-am asamblat în mod creativ în noua noastră colecție de obiecte din ceramică și textile. Ceramica reciclată este un amestec de mase ceramice rămase de la toate proiectele pe care le-am realizat în ultimele luni. Pentru textilele reciclate, am folosit resturi mici de diferite tipuri de țesături cu care am lucrat de-a lungul anilor. Acest proces face ca fiecare obiect să fie diferit și să fie o surpriză atât pentru voi, cât și pentru noi,” spun cei trei designeri.

De la început designerii au dorit realizarea unor pachete cadou accesibile ca preț. De ce?

Pentru că anul acesta nu a fost cel mai fericit financiar și probabil că sunt mulți dintre noi care se confruntă cu această problemă. Andreea Tron spune: “Probabil că niciunul dintre voi nu poate cheltui o avere de acest Crăciun, așa că toate produsele conținute în seturi au o reducere de peste 30% din prețul lor real - practic procentul pe care îl investim de obicei în marketing sau pe care îl oferim distribuitorilor. Aceasta înseamnă că avem mai multe șanse de a vinde și aveți mai multe șanse să oferiți cadouri frumoase făcute manual celor dragi fără a face eforturi financiare uriașe”.

De aceea, seturile anul acesta sunt împărțite în patru categorii, în funcție de buget:

1. Secret Santa

2. Friendly Face

3. Lots of Love

4. Splurging


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Absențele elevilor din București ar putea fi motivate, dacă greva STB va continua

24 Ianuarie 2022 - wall-street.ro

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri