Lanțul de brutării PAUL introduce în meniurile sale colecția de deserturi Noël, o gamă de specialități franțuzești specifice sărbătorilor de iarnă.

Comunicat de presă

Printre acestea se remarcă bûche de Noël, un desert tradițional nelipsit de pe mesele francezilor, tarte și torturi decorate festiv, brioșe și macarons cu arome sezoniere, dar și o selecție de pâine cu ingrediente inedite precum nucă și smochine. Colecția Noël în ediție limitată este disponibilă în toate brutăriile PAUL, dar și prin comenzi online, începând cu luna decembrie.

În fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, PAUL îi surprinde pe clienți cu o colecție de specialități franțuzești, potrivite pentru a completa mesele festive sau a-i surprinde pe cei dragi cu un cadou delicios. Anul acesta, colecția Noël este lansată printr-o campanie Social Media care are ca tematică pădurea fermecată și își propune să le ofere clienților în fiecare zi momente de joie de vivre cu deserturi specifice sezonului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Bunătățile à la française din colecția Noël pot fi găsite în această perioadă în meniurile PAUL. Astfel, clienții se pot bucura de o selecție de brioches cu ciocolată, stafide sau zahăr perlat, de noile macarons cu arome inedite precum caramel sărat, acadele din ciocolată în formă de reni, dar și o gamă de torturi cu ingrediente delicioase precum zmeură, vanilie și ciocolată, decorate festiv.

Din 15 decembrie, în locațiile din Dorobanți, Băneasa, Universitate și Afi Cotroceni, PAUL introduce în meniu și faimoasele prăjituri franțuzești, Bûche de Noël, un desert inedit disponibil în trei sortimente: Bûche Chocolat Praline, Bûche Passion Chocolat și Bûche Fruits Rouges. Alături de acestea, în brutăriile PAUL din Băneasa și Dorobanți vor fi disponibile și sortimentele de pâine franțuzească cu nucă și pâine cu cereale și smochine. În plus, clienții pot achiziționa prin pre-comandă pachete festive cu specialități franțuzesti, Bon Cadeau și Nöel Cadeau, iar prin serviciul de catering pot comanda pachetul cadou Magique Cadeau. Pachetele sunt ideale pentru a-i surprinde pe cei dragi de sărbători.

PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Sezonul sărbătorilor de iarnă se încheie cu un desert specific franțuzesc, Galette Frangipane, o tartă cu migdale care ascunde în interior o jucărie din porțelan, disponibilă începând cu luna ianuarie.

Gama de deserturi Noël este disponibilă în toate brutăriile PAUL din Bucureşti și Constanţa, inclusiv în cele de tip chariot, până la data de 9 ianuarie 2022. Comenzile online pot fi solicitate la catering@paul.ro. Mai multe informații despre campanie, brutării, produse și oferte găsiți pe paginile de Facebook și Instagram ale PAUL România.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri