Vești bune de la El Studio! În luna decembrie, atât doamnele, cât și domnii primesc cel mai frumos cadou: echipa El Studio marchează sfârșitul anului prin deschiderea celui de-al 12-lea salon din București: EL Studio Pantelimon!

Comunicat de presă

Astfel, grupul El Studio vine în întâmpinarea clienților săi cu cele mai bune servicii de înfrumusețare, într-un salon ultramodern dotat cu echipamente de cea mai bună calitate situat într-unul din cele mai populate cartiere ale Capitalei, în Pantelimon.

Deschiderea unui nou salon de înfrumusețare, unde starea de bine și răsfățul sunt la ele acasă, reprezintă rezultatul muncii și pasiunii depuse de echipa El Studio pe parcursul întregului an. Ca și până acum, în toate saloanele, dar și în noul salon El Studio Pantelimon, fie că ești client vechi, fie că ești unul nou, vei fi întâmpinat de o echipă de profesioniști care folosesc cele mai noi și inovatoare tehnici din industria frumuseții.

Te vei bucura de tratamente cu aceleași produse de calitate cu care te-ai obișnuit, iar echipa El Studio își va continua misiunea cu care a pornit la drum încă de la început: să aducă zâmbetul pe buzele clienților și mulțumirea că primesc servicii de calitate!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Așadar, nu uita: din decembrie te așteptăm și în Pantelimon! Mai multe detalii… în curând!

www.el-studio.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri