NOU DE LA MÁDARA!

Comunicat de presă

BOOST Ser Hyaluronic Collagen (25ml)

Formulat cu acid hialuronic multimolecular și zaharuri de origine vegetală cu acțiune de menținere a apei în straturile pielii, acest ser concentrat contribuie la restabilirea echilibrului în nivelul de hidratare și sinteza proteinelor esențiale pentru piele.

- hidratează în profunzime

- stimulează producția de colagen, oferă fermitate și finețe pielii

- întărește bariera de protecție proprie pielii

- ajută la restabilirea volumului facial prin stimularea proteinelor aparținând în mod structural pielii

BOOST Ser Amino-fill 3D Lifting (25ml)

Formulat cu amino-lipide și biopolimeri de origine vegetală, serul concentrat oferă tenului un efect instantaneu de lifting, îmbunătățind aspectul pielii mature, lipsite de fermitate.

- efect instantaneu de fermitate

- revitalizează conturul facial

- reduce apariția liniilor fine și a ridurilor

- stimulează suplețea și fermitatea pielii

Exces de sebum? Pori astupați? Coșuri frecvente? Puncte negre?

Un ten mai curat cu produsele organice ACNE de la MÁDARA. Testate dermatologic, tratează intensiv imperfecțiunile oricărui tip de ten – de la cel gras, cu probleme și tendințe acneice, până la cel uscat, cu apariții ocazionale de coșuri. Formule organice unice, create cu ajutorul biotehnologiei și celulelor stem.

ACNE HYDRA-DERM Fluid echilibrant (140ml)

Acest fluid ușor oferă pielii confort, hidratare în profunzime și contribuie la îmbunătățirea tenului cu impurități și tendințe acneice. Ajută la micsorarea porilor și reduce apariția coșurilor.

FORMULĂ NON-COMEDOGENICĂ

- calmează, echilibrează și hidratează într-un singur pas

- ajută la reglarea de sebum și micirea porilor

= îmbunătățește aspectul imperfecțiunilor

ACNE SEBUM CONTROL Gel facial de curățare (140ml)

Bazat pe ingrediente derivate din plante fără surfactanți duri, această formulă delicată purifică pielea predispusă la acnee, lăsând-o curată și echilibrată.

Gama MÁDARA ACNE mai cuprinde:

ACNE ACUTE SPOT Roll-on anti imperfecțiuni (8ml)

O emulsie ultra concentrată pe bază de acid salicilic (2%) și celule stem din ienupăr. Ține sub control coșurile și impuritățile tenului.

ACNE INTENSE BLEMISH & PORE Tratament intensiv (20ml)

Tratament concentrat pe bază o formulă cu agenți keratolitici calmanți care susțin echilibrul natural al pielii.

NOU DE LA SUSANNE KAUFMANN

Ulei de baie MOUNTAIN PINE (250ml)

Atmosfera și spiritul naturii alpine se regăsesc perfect în uleiul de baie aromatic pe bază de uleiuri esențiale naturale de pin și molid.

Aceste ingrediente specifice zonei sunt recunoscute pentru efectele lor calmante pentru piele și revigorante pentru minte și corp. Întăresc sistemul imunitar, relaxează musculatura și hidratează pielea, iar aromele lor sunt potențate de apa caldă a băii.

NOU DE LA OZN VEGAN

ROMY Ojă naturală (12ml)

Romy este un roșu soft, cald, delicat, apetisant, senzual. Cu o ușoară atingere de portocaliu, a reieșit un roșu clasic cu tentă modernă, plin de energie.

OZN – oje vegane naturale, cu acoperire intensă și o paletă variată de culori. 90% din ingredientele folosite sunt derivate din materii prime organice, sustenabile, cum ar fi lemnul, cartofii, sfecla roșie, spelta, trestia de zahăr, manioca sau porumbul. Pentru o îngrijire perfectă, au fost adăugate vitaminele A, C, E și Pro B5.

Lista de ingrediente este 22- FREE, fără substanțe care ar putea dăuna sănătății, cum ar fi formaldehida, DBP-dibutil ftalat, xilen, camfor, uleiuri minerale, siliconi, acetonă, toluen, parfum sintetic sau microplastic. Toate produsele OZN sunt 100% vegane.

TOATE PRODUSELE SE GASESC PRIN MIOBIO.RO

Magazinul MioBio: Str. Jules Michelet, nr. 9, București


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri