Morphy Richards lansează în România Clarity, aparatul inteligent de preparare a supelor și ciorbelor în timp record

Morphy Richards, brandul britanic de electrocasnice, cu o tradiție din 1936, lansează pe piața din România Clarity, soupmaker-ul inteligent care te ajută să pregătești orice supă sau ciorbă ușor, rapid și fără griji – în numai 21 de minute.  

Comunicat de presa

Un adevărat trend pe piața britanică, soupmakerele aduc un nou nivel de confort și eleganță în casele românilor și transformă pregătirea supelor într-un moment de relaxare și joacă. Morphy Richards oferă cea mai mare gamă de aparate soupmaker de pe piață, cu 5 tipuri de device-uri inteligente cu o varietate de setări, pentru rețete simple sau complexe.

Clarity Soupmaker, cel mai nou produs Morphy Richards, se diferențiază prin recipientul transparent din plastic Tritan, ce permite controlarea consistenței supei în toate etapele gătirii.

Arta gustului, arta supei

De aceea, Morphy Richards lansează platforma Arta gustului, arta supei, o sursă de inspirație cu rețete inedite și experimente creative. Cu noul soupmaker Clarity alături, acum e ușor să îți exersezi creativitatea în bucătărie fără griji și orice supă să devină o operă de artă.

5 artiști vin la Interviuri la o supă

Brandul provoacă 5 artiști din diferite domenii să-și exerseze viziunea artistică și să prepare câte o supă după stilul lor, cu soupmaker-ul Morphy Richards.

Serialul de povești despre artă Interviuri la o supă va fi moderat de Andreea Remețan și îi va avea ca protagoniști pe Maurice Munteanu – fashion stilist, Christina Onea – fotograf, Diana Dragne – ilustatoare, Mona Vulpoiu – designer de bijuterii și Anca Dușe – fotograf de miniaturi.

Episoadele vor rula pe canalele social media Morphy Richards.

Cum se utilizează Soup maker-ul Clarity

Utilizatorul trebuie doar să adauge ingredientele în recipient și să aleagă una din cele două funcții:

  • Supele cremă sunt gătite de funcția Smooth, în doar 21 de minute
  • Ciorbele sau supele clare cu bucățele sunt gătite de funcția Chunky, în 28 de minute.

Aparatul oferă și dotări extra pentru personalizarea consistenței sau a gustului - butonul Blend, ce taie bucățile de ingrediente până se atinge textura perfectă preferată de fiecare în parte, sau butonul de pauză, ce permite întreruperea programului pentru adăugarea condimentelor.

În plus, aparatul are funcție de auto-curățare în 4 minute și funcție de păstrare a căldurii supei preparate.

Cu o capacitate mare de 1,6 litri, însumând 4 porții preparate în același timp, soup maker-ul elegant Clarity devine o necesitate în orice bucătărie. Panoul de control este ușor de folosit și are un display LED cu cronometru care arată exact cât mai are de gătit supa.

Aparatul este versatil, astfel că permite și prepararea smoothie-urilor sau a sucurilor delicioase, sănătoase și cremoase.


Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri