Bijuteriile sunt cel mai frumos cadou pe care ni-l putem oferi atat noua cat si celor dragi. Cu toate acestea, alegerea bijuteriei potrivite poate fi uneori o alegere dificila.

comunicat de presa

Cunoasterea trasaturilor semnelor zodiacale pot fi un bun inceput. Chiar daca pentru multi dintre noi, astrologia nu este o pasiune, probabil ca stiti deja ca alegerea tinutei in functie de zodie este o tendinta care a facut furori in lumea fashion-ului. Cele 12 semne zodiacale pot oferi o perspectiva detaliata asupra trasaturilor noastre de caracter si personalitate, care la randul lor pot fi traduse in stilul nostru personal.

Bijutierii de la BijuBox.ro au realizat un ghid de accesorizare pentru fiecare zodie in parte. Va puteti creea propria bijuterie inspirata de semnele propriei personalitatii si puteti chiar sa va duceti bijuteriile personalizate de zodiac la nivelul urmator cu serviciul de monogramare, alegand sa aveti numele sau initialele scrise pe spatele pandantivului. Pentru bijuterii cu adevarat „scrise in stele”!.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Împreună în arte și simțiri Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Capricornii - perfectionisti, carieristi, mandri de ei, dornici de afirmare, sensibili si in acelasi timp cu un puternic autocontrol. Capricornul se mandreste si cu calitati practice si, la fel, cauta si stiluri de moda practice si confortabile. Stilul office si cel elegant sunt cele cu care se simt cel mai bine. Pandantivul practic si versatil cu semn zodiacal este bijuteria in care ar trebui sa investeasca Capricornul. Purtat pe bratara sau colier ii va reprezenta perfect identitatea.

Pestii sunt adevarati romantici, asa ca bijuteriile si accesoriile ar trebui sa fie capricioase si delicate. Pestii sunt sentimentali, oameni magnet, orice ar face o fac din tot sufletul si cu implicare 100%. Le sta bine orice ar purta, dar stilul boho chic se potriveste perfect acestui semn zodiacal. Este valabil si in ceea ce priveste alegerile pe care le fac pentru accesorizarea tinutelor. Fie ca vorbim de bijuterii cu semnul lor zodiacal sau cu alte semne astrale gen stelute, soare sau luna, stiu sa le poarte in asa fel incat sa atraga toate privirile.

Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Caria dentară – ce este și cum se tratează

Berbecii – sunt pragmatici, foarte atenti la detalii, cuceritori, cu un mare apetit pentru dezvoltare personala si spirituala si iubitori de simboluri. Un Berbec iubeste provocarea si nu se teme sa-si faca auzita vocea. De asemenea, sunt cunoscuti pentru ca sunt indrazneti si ambitiosi, atat in ceea ce priveste personalitatea, cat si stilul vestimentar. Combinarea si potrivirea diferitelor tendinte si culori sunt lucruri pe care Berbecul le poate face cu usurinta. In acelasi mod cum pot purta in acelasi timp bijuterii de culori diferite cum ar fi galben-auriu si argintiu. Daca sunteti Berbec, incercati o combinatie de coliere cu lungime diferita (unul cu pandantivul fermecator Berbec), pentru un aspect cu adevarat indraznet.

Leii - foarte devotati, fideli si perseverenti, leaga prietenii de lunga durata. Plin de energie si vibratii pozitive, Leul lasa un impact pozitiv de durata asupra tuturor celor pe care ii intalnesc. Si cu siguranta impactul se reflecta si in ceea ce priveste alegerile lor in materie si moda si bijuterii si moda. O tendinta care va functiona pentru ei este sport-lux, care se potriveste cu personalitatile lor vibrante si energice. Pentru a completa acest look, poarta bijuterii personalizate care simbolizeaza prietenia sau o bijuterie cu propria zodie.

Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog

Gemenii sunt cunoscuti pentru personalitatile lor vibrante - iar alegerile lor de stil ar trebui sa reflecte acest lucru. Culorile cele mai potrivite pentru Gemeni sunt galben si violet - ambele sunt dificil de indepartat, dar atunci cand sunt realizate corect, asigura un aspect care intoarce multe priviri. Inevitabil, tinutele sport sunt cele mai pe gustul lor, dar si cand poarta o tinuta office, nu au cusur. Total valabil si atunci cand vorbim de accesoriile pe care le poarta.

Racii - familisti convinsi, descurcareti, foarte empatici, cu o capacitate incredibila de adaptare la orice situatie. Albul este o culoare cheie pentru acest semn de apa si, din fericire, este, de asemenea, una dintre cele mai atemporale si mai versatile nuante. Tinutele lejere sunt favorite, indiferent ca vorbim de o tinuta casual sau casual-office. Racilor li se potrivesc de minune bijuteriile de familie si cele cu propriul semn zodiacal.

Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Balantele – reprezentantilor acestui semn zodiacal le place sa ofere si in acelasi timp se bucura ca un copil mic atunci cand primesc un cadou. Corectitudinea este una din valorile lor personale. Au o alura de povestitori din nastere, iti face o deosebita placere sa ii ai in preajma si sa te bucuri de compania lor. Tinutele sport si bijuteriile minimaliste sunt pentru ei cea mai buna alegere. Si cum nu toata lumea iubeste argintul, precum acest semn zodiacal, daca esti balanta alege sa porti bratari personalizate cu semnul tau zodiacal si coliere cu lungime diferita. Bineinteles ca aici sunt incluse si cele cu semnul de Balanta, fie el simbolul in sine sau reprezentarea grafica a constelatiei reprezentative pentru aceasta zodie.

Scorpionii – Cunoscuti ca fiind persoane misterioase si evazive, Scorpionii au un farmec aproape magnetic, care ii atrage pe toti spre ei. Poate fi personalitatea lor sau poate are mai mult de-a face cu stilul si estetica lor incredibile. Scorpionii pun mare pret pe calitate si se simt cel mai bine atunci cand poarta tinute casual, pe care le accesorizeaza cu bun gust. Cand vor sa atraga atentia, scorpionii poarta stiluri indraznete, accesorizate cu cercei de aur si un colier de aur neaparat cu semn zodiacal.

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Eneagrama, oracolul antic: Tu ce personalitate ai? Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Fecioarele - sentimentale, foarte bine organizate, cu multe initiative si implicare 100%, curajoase. Fecioarele sunt fashioniste increzatoare, indraznete, carora le place sa experimenteze bijuterii mixte, precum si diferite imprimeuri si tinute cu modele. Atunci cand aleg un colier, pandantivul va fi de alta culoare pentru a-si arata personalitatea indrazneata. Rochii, fuste, bolerouri, blugi, sacouri, pentru orice combinatie ar opta, sigur tinuta lor va avea acel ceva care va iesi in evidenta si va emana originalitate. Cel mai probabil isi vor accesoriza tinutele cu o bijuterie cu semnul lor zodiacal, dar nu este exclus sa le vezi purtand si bijuterii Nomine.

Taurii - romantici, asumati, cand isi pun ceva in cap este imposibil sa nu reuseasca, isi pun sufletul pe tava. Taurul iubeste minimalismul si tinutele atemporale (tricouri simple negre infundate in pantaloni albi, cu centura). In mod similar, gusturile lor in materie de bijuterii sunt curate si practice. Un pandantiv simplu pus pe colier asociat cu inele stivuite este ceea ce ii face sa se simta cel mai confortabil. Nu fac rabat la calitate, iar atunci cand participa la evenimente, de fiecare data arata impecabil. In ceea ce priveste accesoriile, foarte apreciate in randul lor sunt bijuteriile premium, in mod special cele cu simboluri pe care nu neaparat toata lumea le (re)cunoaste. Bratara premium Destiny impletita din piele si cu banut argint 925 personalizat cu constelatii - zodia Taur va fi sigur pe placul lor.

Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

Sagetatorii - pacifisti din fire, altruisti, cu un devotament iesit din comun, buni educatori, sunt cei care au un plan de iesire din orice situatie, te poti baza pe ei fara doar si poate. Se cunosc foarte bine, de regula opteaza pentru tinute casual-office, au o stima de sine foarte crescuta si fac alegeri foarte inspirate. La ei o sa remarci accesorii simbol cu o semnificatie puternica precum cel al infinitului. Sagetatorilor le place sa se distreze cu stilului lor, motiv pentru care vor folosi bine tendintele sa aduca o pata de culoare de culoare in garderoba lor. Atunci cand aleg sa poate o tinuta indrazneata este recomandat ca Sagetatorul sa opteze pentru bijuterii simpliste - cum ar fi un pandantiv din aur cu semn zodical - pentru o prezenta discreta, dar cool.

Varsatorii - idealisti, cu capul in nori si picioarele adanc infipte in pamant, foarte buni comunicatori, lideri in comunitatea din care fac parte. Trasaturile misterioase si spiritul liber pe care le poseda Varsatorii se reflecta si in stilul lor - pot purta cu usurinta modele si culori contrastante. La fel vor fi bijuteriile - un amestec de bijuterii din argint si aur galben, precum si o combinatie de diferite forme si pandantive vor completa stilul nonconformist al unui Varsator.

Bijuteriile perfecte sunt cele care ne reprezinta. Atunci cand purtam o bijuterie cu semnul nostru pe ea, ne simtim conectati la ea. Asadar, atunci cand vine vorba de bijuterii, lasati stelele sa va ghideze catre piesele perfecte. Apeleaza la semnul tau astrologic pentru a afla ce tip de bijuterii este cel mai potrivit pentru tine! Bijubox este site-ul pe care veti gasi intotdeauna modele cu stil create cu grija si pasiune pentru bijuterii. Toate produsele din colectiile BijuBox sunt verificate de ANPC si vin la pachet cu o garantie premium de 12 luni, cu posibilitatea de prelungire nelimitata.

Descopera colectiile de bijuterii pe www.bijubox.ro si alege piesa perfecta!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri