Experimentează senzația de rafinament cu noul balsam de rufe Silan Suprême, îmbogățit cu note florale și fructate.

Comunicat de presă

Acest balsam de rufe oferă hainelor un parfum de lungă durată, fin, creat de parfumieri francezi. În plus, formula Crème-Care netezește țesăturile hainelor, oferindu-le o catifelare irezistibilă.

Descoperă eleganța noului balsam de rufe Silan Suprême, cu parfumuri de lux create de parfumieri francezi, ce oferă rufelor o senzație de catifelare și prospețime, datorită formulei sale Crème-Care. Te poți bucuri acum de un parfum de lungă durată, mai sustenabil și cu o biodegradabilitate îmbunătățită față de variantele anterioare Silan Supreme.

Silan Supreme este disponibil pe piață în patru variante ce îți vor încânta simțurile:

Experimentează senzația de rafinament cu Silan Suprême Glamour, îmbogățit cu arome încântătoare de note fructate cu elemente lemnoase și senzuale de mosc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Experimentează senzația de catifelare cu Silan Suprême Elégance, îmbogățit cu arome încântătoare formate dintr-o fuziune grațioasă a unei note de vârf fructate, un miez floral hrănitor și un amestec de parfumuri irezistibile.

Bucură-te de noul Silan Suprême Pleasure, îmbogățit cu arome încântătoare ce evidențiază note cremoase precum lemnul de santal și tonka, cu o notă de prospețime adusă de petale de trandafir și pere.

Noul Silan Suprême Romance este îmbogățit cu arome ispititoare de trandafiri roz și note fructate.

Silan Suprême, promotor al sustenabilității

Formula balsamului Silan Suprême conține capsule de parfum cu biodegradabilitate îmbunătățită, ceea ce face din acest produs alegerea potrivită pentru a proteja mediul înconjurător. De asemenea, ambalajul Silan este realizată 100% din plastic reciclat, trebuie doar să desfaci folia și poți recicla sticla.

Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri