De ceva timp, septembrie a devenit cea mai bună lună pentru vacanțe. Este mai puțin aglomerat, costurile sunt reduse, iar disponibilitatea locurilor de cazare crește. Cei care nu pot pleca într-un concediu întreg caută weekend-uri prelungite, pentru a se bucura de ultimele zile de vară.

Comunicat de presă

Datorită parteneriatului între Uber și Kiwi.com, pasagerii pot câștiga până la 100 de euro pentru următoarea lor vacanță. Cum pot face asta? Printr-un joc.

Există mai multe tipuri de călători: cei spontani, care cumpără bilete în ultimul moment, sau cei aventuroși, care caută zboruri către cele mai îndepărtate locuri de pe glob. Dar sunt și cei care își planifică vacanțele cu 6 luni înainte. Cu toții au ceva în comun - pasiunea pentru explorarea lumii, de preferat la un preț rezonabil. Uber și Kiwi.com vin în ajutorul lor, cu misiunea de a le oferi călătorii sigure și convenabile.

Tu ce vei face în timpul unei curse Uber? Noi îți propunem un joc.

Pentru toți utilizatorii Uber, Kiwi.com a creat un joc în care aceștia pot câștiga până la 100 de euro pentru următoarele lor bilete. Începând de astăzi, 6 septembrie, și pentru următoarele 2 luni, pasagerii sunt încurajați să se joace în timpul curselor Uber, pe platforma special creată. În timpul provocării, utilizatorii își vor testa reflexele și câștiga reduceri pentru următoarele rezervări pe Kiwi.com. Fiecare utilizator se poate juca de mai multe ori și poate primi reduceri multiple. Voucherele Kiwi.com pot fi folosite până la data de 31 decembrie 2021.

Câștigătorii își pot face deja bagajele

Înscrierea în concurs este foarte simplă. Pentru a concura pentru premii, iată ce trebuie să faci:

  • Comandă o cursă cu Uber
  • Acceptă invitația la concurs, care va apărea ca notificare în aplicație, după ce ai intrat în mașină
  • Apasă pe link și introdu numele, prenumele și adresa de email
  • Confirmă data și apasă butonul de Start
  • Provocarea jucătorilor este de a umple bagajul cu cât mai multe obiecte în 30 de secunde
  • Pentru a umple bagajul, apasă butonul verde din partea de jos a ecranului cât de repede posibil
  • Când timpul expiră, vei primi o notificare cu premiul câștigat.

În cadrul aceluiași parteneriat, de la data de 18 august, utilizatorii care fac rezervări pe Kiwi.com vor primi o reducere de 50% pentru prima lor cursă cu Uber.

Termenii și condițiile, alături de alte detalii despre competiție pot fi găsite pe kiwi.com.

Foto fr si main: De la Iryna Rasko /Shutterstock
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri