Peste 200 de virusuri sunt responsabile de episoadele de răceală și gripă la copii, mai dese la început de sezon rece. Asociația SAMAS te invită la conferința Sănătos și în pandemie, să afli de la specialiști cum să susții imunitatea copilului la intrarea în colectivitate.

Comunicat de presă

Toamna se numără...episoadele de strănut, tuse și febră. Când intră în colectivitate, copiii sunt mai expuși la bacterii și virusuri care se răspândesc cu repeziciune. Pe un teren vulnerabil, acestea pot provoca infecții bacteriene sau virale serioase: bronșite, bronșiolite sau pneumonii.

Asociația SAMAS te invită pe 9 septembrie, la ora 11, la conferința Sănătos și în pandemie, să afli cum poți să susții imunitatea copilului tău și cum îl poți proteja împotriva virusurilor respiratorii, astfel încât el să se bucure de revederea cu colegii de grădiniță și școală.

Evenimentul este organizat în cadrul programului Sănătos de mic, dezvoltat de Asociația SAMAS și este susținut de compania STADA România, prin brandurile ViruProtect STADA și Minimarțieni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Răceala și gripa sunt afecțiuni respiratorii, dar sunt cauzate de virusuri diferite, chiar dacă au simptome asemănătoare. În timp ce răcelile pot avea simptome ușoare, gripele netratate corespunzător pot provoca probleme serioase de sănătate.

Riscul de răceală sau gripă este mai mare atunci când copiii intră în colectivitate și „fac schimb” de bacterii și virusuri. În plus, unele virusuri, precum cele din familia Rhinovirusurilor, care sunt vinovate pentru răceli, se reproduc mai bine latemperaturi mai scăzute. Copiii preșcolari pot avea până la 8-10 episoade de răceală pe an, fapt consideratnormal de către specialiști și care ajută la antrenarea sistemului imunitar. Pe măsură ce ei cresc, iar organismul este mai bine pregătit să facă față virusurilor și bacteriilor, numărul episoadelor de răceală și gripă scade.

Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Împreună în arte și simțiri Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog

Deși nu putem preveni complet toate aceste episoade de răceală și gripă, putem susține imunitatea copilului, astfel încât organismul să fie pregătit să răspundă mai bine la îmbolnăviri, simptomele să fie mai blânde și recuperarea să fie mai ușoară.

O alimentație echilibrată, administrarea de suplimente, vitamine și multiminerale, în funcție de istoricul medical al copilului, utilizarea produselor indicate în protecția împotriva virusurilor, asigurarea unui somn odihnitor și activitatea fizică sunt câțiva dintre factorii care contribuie la funcționarea optimă a sistemului imunitar, mai ales acum, în vremuri pandemice.

Sănătos de mic duce mai departe misiunea pe care ne-am propus-o încă de la începuturile Asociației SAMAS, de a îmbunătăți stărea de sănătate a copiilor și a mamelor din România, prin specializarea continuă a cadrelor medicale din comunitatea de educatori perinatali SAMAS, dar și printr-o corectă informare a părinților cu privire la bune obiceiuri de viață, într-o perioadă esențială pentru sănătate: copilăria. La conferința Sănătos și în pandemie, aflăm direct de la specialiști cum putem să susținem imunitatea copiilor și cum îi putem proteja împotriva virusurilor respiratorii la început de sezon rece” ꟷ declară Sînziana Ioniță-Ciurez, Director Executiv al Asociației SAMAS.

Începe distribuția alimentelor de la UE. Cine le poate primi Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Promisiunea STADA este să avem grijă de sănătatea oamenilor, atât acum, cât și în viitor. Și cum copiii reprezintă viitorul nostru, sănătatea lor este pe primul plan. Acum, odată cu reintrarea în colectivitate, ne bucurăm să le punem la dispoziție produse din îndrăgita și binecunoscuta gamă Minimarțieni, pentru susținerea imunitații. Pentru protecția împotriva virusurilor de răceală și gripă, propunerea noastră este ViruProtect STADA, inovația absolută lansată la începutul acestui an, cu studii care confirmă dezactivarea cu peste 99% a principalelor virusuri de răceală și gripă*” ꟷ spune Camelia Cristolovean, Group Brand Manager STADA.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri