Shopping City Timișoara anunță, în premieră, inaugurarea celui mai mare magazin tip concept store Penti din România și primul de acest gen din Timișoara, cu o suprafață de 416 mp.

Comunicat de presă

Situat la parterul centrului comercial Shopping City Timișoara din Calea Șagului nr. 100, în zona fashion, noul magazin propune un mix perfect de confort și eleganță, de la articole de îmbrăcăminte de casă, homewear, și îmbrăcăminte activă, lenjerie intimă, până la colecții de plajă pentru întreaga familie.

Printre noutățile pe care le pot descoperi primii clienți ai magazinului se regăsește gama Ma Vie Privée semnată Penti, o colecție variată de lenjerie intimă pentru femei care reușește să satisfacă nevoia de confort și senzualitate în egală măsură, folosind materiale de o calitate excepțională.

Categoria Penti Men, dedicată domnilor, cuprinde articole variate – de la lenjerie intimă, la articole de îmbrăcăminte lejeră pentru acasă. Colecția Penti Young înseamnă cele mai tari articole de îmbrăcăminte pentru bebeluși și copii - pijamale, papuci de casă, dresuri, ciorapi, șosete, îmbrăcăminte sport, costume de baie, îmbrăcăminte pentru plajă și accesorii.

Brandul Penti este al doilea mare producător din Europa, precum și producătorul mai multor branduri bine-cunoscute din lume, consolidându-și astfel poziția de lider pe piață în industria de îmbrăcăminte. În România, în momentul de față, sunt deschise 45 de magazine Penti, iar numărul acestora este în continuă creștere.

Mai multe detalii despre SHOPPING CITY TIMIȘOARA pe site-ul centrului comercial și pe pagina de Facebook, dar și pe Instagram.
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri