Vacanțele la mare pot fi cele mai odihnitoare, dar pot fi și foarte solicitante: trezirea de dimineață pentru porția de ultraviolete, petrecerile pe plajă sau efortul fizic depus în timpul sporturilor de apă.

Comunicat de presă

După mai mult de un an de restricții, cu siguranță mulți dintre noi ne-am planificat o vacanță în care ne dorim să ne relaxăm și să ieșim din rutina zilnică.

Dacă ai de gând să pleci într-o astfel de vacanță, iată câteva sfaturi despre cum să te bucuri și să te relaxezi în fiecare zi pe plajă.

Începe-ți ziua cu yoga pe plajă

Yoga este una dintre cele mai populare activități de relaxare, însă o sesiune de yoga poate fi cu atât mai plăcută și mai benefică pentru starea ta de bine dacă în locul saltelei de spumă ai nisipul mării la picioare. Sunetul mării și răcoarea brizei sunt accesoriile perfecte pentru un antrenament de yoga. 20 de minute de yoga reprezintă modul perfect în care îți poți începe diminețile în vacanță și te ajută să ai energie pentru restul activităților pe care ți le-ai planificat peste zi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Citește o carte

Olandezii sunt considerați unii dintre cei mai fericiți oameni de pe Pământ, trăind într-o țară în care relaxarea a intrat în rutina lor zilnică. Cartea Niksen. Arta olandeză de a nu face nimic scrisă de autoarea Olga Mecking este, în sine, o pledoarie pentru relaxarea prin creativitate. Așadar, tocmai acest lucru o face să fie lectura perfectă pentru o vacanță pe malul mării în care ți-ai propus să faci o pauză de la agitația de zi cu zi, reorientându-te spre activități menite să îți stimuleze imaginația și creativitatea.

Ascultă muzică de relaxare

Sessions: Vi este numele unuia dintre cele mai recente albume cu muzică lo-fi de relaxare, disponibil pe YouTube și Spotify. Albumul conține 37 de creații muzicale instrumentale, perfecte pentru activități relaxante sau creative, realizat de producătorul jocului League of Legends și inspirat de personajul Vi. Piesele sunt împărțite în trei secțiuni principale, cu vibrații diferite pentru a reprezenta după-amiaza, apusul și noaptea, așa că îți poți alege melodia în funcție de momentul zilei în care asculți playlistul.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Urmărește un podcast

Fiecare dintre noi a ascultat măcar o dată o conferință TED Talk, iar podcastul TED Radio Hour aduce împreună unele dintre cele mai bune discuții. Fiecare episod se concentrează pe un subiect și este format din interviuri și fragmente de discuții de la conferințele TED, care au loc în întreaga lume. Sigur vei găsi un domeniu de interes pentru tine și vei asculta o discuție relaxantă în timp ce savurezi un fresh rece pe plajă.

Joacă un board game

Board game-urile sunt amuzante și te ajută să creezi o atmosferă relaxantă într-un grup de prieteni, oriunde ai fi. Cei cărora le place să ridice castele de nisip pe plajă pot da o șansă board game-urilor ca alternativă. Spre exemplu, jocul Azul prezintă povestea regelui Manuel I al Portugaliei care, după ce a fost în vizită la Palatul Alhambra, a fost atât de impresionat de frumusețea plăcilor azulejos (plăci de ceramică albastre cu alb), încât și-a dorit să le aibă la palatul său din Evora. Misiunea jucătorilor este să lipească plăcile de ceramică și să decoreze palatul – sună destul de asemătător, nu? Jocul durează 30 – 40 de minute și poate fi jucat de 2 până la 4 persoane.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri