Atunci când vine vorba despre auto-exprimare prin stil, să ai cât mai multe opțiuni este cel mai important. Noile modele inovatoare din colecția Pandora Moments se referă la libertate - să-ți alegi propriul look și să-ți spui propria poveste.

Comunicat de presă

Suporturile pentru talismane, pe care le putem adăuga pe brelocuri de chei, cercei de tip hoops, pe geantă, oferă modalități noi de a purta talismanele preferate și de a le duce în locuri complet noi.

Create din metalele semnătură Pandora, de înaltă calitate, noile bijuterii vă invită să vă personalizați creativ cerceii, cheile, geanta, încheietura mâinii sau cureaua pentru a se potrivi oricărei dispoziții sau ocazii.

„Spunem propriile povești prin intermediul talismanelor noastre și prin modul în care le purtăm, la încheietura mâinii, la gât, la ureche sau în alte moduri și mai creative”, au afirmat Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, Pandora VP Creative Directors. „Aceste stiluri unice transpun talismanele noastre și le regăsiți astfel pe surporturi neașteptate”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Acești cercei de tip hoop, pe care îi poți purta cu talismane, adaugă o doză de personalitate look-ului de seară.

Atunci când sunt adăugate la blugi, aceste suporturi pentru talismane reprezintă accente cool pentru o ocazie casual, precum un brunch cu prietenii.

Un breloc cu talismanele preferate aduce strălucire și un aer jucăuș ținutei de zi cu zi.

Look-ul tău pentru birou poate fi și mai modern cu acest suport de talismane pentru geantă – adaugă piesele iubite și nu vei trece neobservată.

#Somethingaboutyou #PandoraMoments


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri