Bucură-te de vară cu bunătățile exotice Mixit! Am pregătit două produse pline de parfumul verii și de exotismul destinațiilor tropicale.

Comunicat de presă

Amestec exotic - Fructe crocante

Fructe liofilizate într-o combinație exotică! Am amestecat pentru tine 8 feluri de bunătăți exotice la care am adăugat căpșuni dulci. Fructele liofilizate rămân întotdeauna frumos colorate, pline de gust, vitamine și cu o textură crocantă. Te așteaptă cu nerăbdare lychee, banane, dude, ananas, căpșuni, pitahaya, mango, physalis și felii de cocos. Fără coloranți, arome artificiale sau zahăr! Poftă crocantă!

Granola coaptă - Piña Colada, 5 punguțe

Un bilet de avion spre țări exotice cu aromă de cocos și ananas. Relaxează-te, servim Piña Colada după rețeta noastră! La granola bine coaptă am adăugat un pumn de ananas liofilizat și o porție zdravănă de cocos. Noua granola te va tenta cu miere, semințe de in și unt clarificat fără lactoză. Bucură-te de vacanța tropicală la fiecare mic dejun :-).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri