AVON lansează noua gamă de make-up Oh - So Tokyo, inspirată de Jocurile Olimpice, și susține gimnastele României Larisa Iordache și Maria Holbură la ediția desfășurată anul acesta.

Comunicat de presă

Prin campania Aur La Frumusețe, AVON invită atât influencerii, cât și pe toți cei care vor să le motiveze pe reprezentantele țării noastre, să posteze un mesaj de încurajare folosind hashtag-ul #GoTokyo, fiind alături de fete și susținându-le să aducă acasă cât mai multe medalii.

Culori vibrante și ambalaje unice, inspirate de metropola japoneză

Noua gamă în ediție limitată este formată din cinci produse versatile: primer elixir iradiant, nuanțator pentru buze și pomeți, fard de pleoape cu pigment intens, fard de obraz ombre cu finish radiant și contur pentru ochi cu pensulă pentru ultra precizie. Colecția reunește culori vibrante, spectaculoase, menite să creeze un machiaj demn de podium.

Produsele Tokyo au un format special, cu ilustrații create de Kanako Sasaki, pictoriță și ilustratoare celebră din Japonia.

Susține reprezentantele României la Jocurile Olimpice

Odată cu lansarea noii game, AVON este alături de gimnastele Larisa Iordache și Maria Holbură la ediția de anul acesta a Jocurilor Olimpice și a creat hashtag-ul #GoTokyo pentru toți cei care își doresc să le susțină.

Larisa Iordache este cvadruplă medaliată mondială și de 14 ori medaliată europeană, în timp ce Maria Holbură a participat la numeroase competiții internaționale, unde a obținut rezultate excepționale.

Campania Aur La Frumusețe își propune să adune cât mai multe mesaje de încurajare pentru gimnastele care reprezintă țara noastră și să aducă bucuria Jocurilor Olimpice prin culorile vibrante ale noii game Oh – So Tokyo.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri