7 Iunie 2021 publicat în Noutati 1 share-uri

The Hush este un brand românesc de incaltaminte lansat in aceasta primavara, care mizeaza pe pantofi ca element central in alcatuirea unei tinute si nu ca accesoriu sau element complementar.

Comunicat de presa

Exprimarea feminitatii in toate formele sale, dincolo de incadrarea in normele actuale de stil este redata prin mixarea de diverse elemente ce apartin unor stiluri diferite, in modele ce trec barierele timpului si raman piese statement in garderoba unei femei.

Incaltamintea The Hush este facuta manual, intr-un atelier cu o traditie de 25 de ani din Bucuresti, atelier care a pornit ca o afacere de familie si continua sa functioneze astfel, in care maiestria adevaratilor cizmari ai zilelor noastre este constant pusa la rang de cinste pentru a atinge perfectiunea in cele mai mici detalii.

The Hush inseamna totodata suflet si efort in fiecare creatie pentru a atinge perfectiunea. Cu un proces cuprins intre 70 si 300 de pasi pentru fiecare pereche creata, cu mesterugari a caror pasiune a devenit cu timpul arta, cu cele mai fine materii prime, stilul acestor pantofi afirma identitatea femeilor care pot comunica si fara a fi nevoite sa vorbeasca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith! „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Pantofii sunt din piele 100% naturala, atat la exterior, cat si la interior (captuseala), de o calitate superioara care este intensiv supusa testelor de rezistenta inainte sa fie inclusa in portofoliul de culori si texturi destinate colectiei The Hush.

The Hush Shoes sunt creati de doua tinere surori, Anca si Sabina Şercău, care au 30, respectiv 26 de ani, cu aptitudini creative si abilitati contrastante, insa cu aceeasi viziune privind sustinerea individualitatii si incurajarea exprimarii sale libere in toate formele:

“Ne dorim sa inspiram femeilor curajul de a-si explora si exprima feminitatea in propriul mod pentru ca stilul lor sa devina mai apoi sursa de inspiratie pentru colectiile noastre. Ne dorim sa incurajam exprimarea feminitatii in toate formele ei, dincolo de incadrarea in normele actuale de sti si trend. Ne adresam preponderent femeilor de 25-45 ani, cu incredere in sine sau in incercarea de a si-o redobandi, pasionate de tot ceea inseamna bun gust, eleganta, rafinament. Cu o doza semnificativa de self-orientation, fie ea family ori career oriented: heels pentru fashionista business woman, sau elegant flats, dar si pentru fashionista mommy.”

Împreună în arte și simțiri Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

In prezent, colectia cuprinde 25 de modele de pantofi, sandale, botine si botine decupate, dintre care 15 cu toc si 10 flats.

The Hush Collection este disponibila prin online shop: thehush.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri