Tu ești talentul CALVIN KLEIN pentru care s-au construit colecțiile Toamna – Iarna 2020 Calvin Klein Jeans & Underwear.

Ești cel care inițiază trend-uri? Ești cel care explorează estetici seducătoare, cât să poți avea mereu abordări fresh? Ești cel al cărui mindset debordează de creativitate și îndrăzneală? Atunci tu ești talentul CALVIN KLEIN pentru care s-au construit colecțiile Toamna – Iarna 2020 Calvin Klein Jeans & Underwear. Și de ce să petreci sărbătorile de iarnă altfel decât iconic, în stilul #CalvinKlein? Explorează cele mai cool & fresh articole CK și asigură-te că pe lista către știi tu cine, sunt trecute piesele tale favorite.

Relaxată, accesibilă și confortabilă, colecția Calvin Klein Jeans Fall 2020 cuprinde toate piesele vestimentare practice pe care să le poți asorta zilnic stilului tău casual. În colecție se regăsesc hanorace supradimensionate cu logo-ul brand-ului, împreună cu blugi slim fit și o selecție de haine de exterior concentrată pe ideea de jachetă de puf în diferite nuanțe stinse. Aceste tipuri de look rezonează perfect cu ceea ce definește estetica Calvin Klein Jeans, transformând fiecare piesă într-un statement vestimentar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

În piesele atemporale din colecția CK Underwear, stilul și confortul se împletesc armonios, readucând în prim-plan elemente clasice precum materiale moi și evidențierea taliei prin intermediul benzii unisex distinctive. Ținute simple, în culori pastel și în nuanțe îndrăznețe, întregesc cromatica colecției din acest sezon, în timp ce croiala și forma acestora permit maximum de flexibilitate în mișcare. Pentru bărbați se evidențiază pantalonii scurți cu talie joasă, în nuanțe de roșu închis și albastru intens, în timp ce pentru femei au prioritate țesăturile ușor căptușite și sutienele triunghiulare. În realizarea colecției s-au folosit în mare parte țesături din poliester reciclat și tehnologia silicon free.

7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit

Redefinește spiritul Crăciunului în stilul tău și fă-ți vocea auzită! Lasă-te inspirat de forța avangardistă a esteticii CALVIN KLEIN și creează-ți propriile tradiții alături de cei dragi. Mizează pe naturalețe și spontaneitate și conturează-ți experiențe stilistice drept cadoul wow, fie că este pentru tine sau pentru cineva drag pe care îl consideri la fel de cool ca și tine.

Nu te duce într-un magazin CALVIN KLEIN cu lista de Christmas shopping pentru că îți vei găsi inspirația de îndată ce vei păși înăuntru, fie că ajungi în București Mall – Vitan, ParkLake Shopping Center sau Iulius Mall Cluj, Iulius Town Timișoara și Palas Mall Iași. Tocmai ce ai fost provocat!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri